close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid i Kanada 2020/2021

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter. Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga p… Läs mer

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Börja idag Bästa BSc-programmen i Kostvetenskap på deltid i Kanada 2020/2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
University of Saskatchewan
Saskatoon , Kanada

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering och förpackning. Du kommer att undersöka vad som händer för att möta konsumenternas efterfrågan på näring, debattera frågor om livsmedelstillsatser jämfört med naturliga livsmedel, lära sig om naturliga toxikanter och undersöka nya metoder för att upptäcka osäker eller oskad mat. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här