Keystone logo

3 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Kostvetenskap i Europa för 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Biovetenskap
  • Kostvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (3)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Kostvetenskap

    Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

    Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

    Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.