BACHELORSTUDIES

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

En BSc (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Medan denna examen ofta är relaterad till kurser inom den vetenskapliga sfären kan även studenter som studerar icke-vetenskapliga ämnen ta en BSc.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information BSc-program i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

14 Resultat i Kostvetenskap Filter

Kandidat + Master i internationell hållbar jordbruksföretag & matteknik

UniLaSalle
BSc
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Läs mer

Bachelor of Science in Food

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Mat

Läs mer

BSc i bioteknik och livsmedelsingenjör

Technion International
BSc
Okt 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ...

Läs mer

Kandidatexamen i matvetenskap och säkerhet

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
15 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mik ...

Läs mer

Kandidatexamen i matvetenskap

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näring ...

Läs mer

Kandidatexamen i matvetenskap

University of Saskatchewan
BSc
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ...

Läs mer

Matsteknik (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt till ...

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelsteknik

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Heltid
<
7 terminer
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer

Läs mer

BSc (Hons) Matvetenskap

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Vår kurs i matvetenskap och teknik är professionellt ackrediterad av Institute of Food Science and Technology och syftar till att ge dig en bred förståelse för moderna livsmed ...

Läs mer

Bachelor of Science i livsmedelsvetenskap och teknik

Sharda University
BSc
<
Heltid
<
2 terminer
Engelska
Campusstudier

Kursen har utformats för att ha en fördjupad kunskap och förståelse i ämnet med flexibilitet och val ...

Läs mer

Kandidatexamen i livsmedelskvalitet och livsmedelssäkerhet

China Pharmaceutical University
BSc
<
Heltid
<
4 år
Campusstudier

Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmede ...

Läs mer

Bachelor of Science i Food Science and Technology

Mahidol University International College
BSc
Jun 2021
<
Heltid
<
4 år
Campusstudier

Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtm ...

Läs mer

Livsmedelsvetenskap (BS)

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
BSc
Sep 2021
Engelska

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att för ...

Läs mer

Ungkarl av tillämpad vetenskap i livsmedel och företagsledning

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem ...

Läs mer