close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

En BSc (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Medan denna examen ofta är relaterad till kurser inom den vetenskapliga sfären kan även studenter som studerar icke-vetenskapliga ämnen ta en BSc. Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga princ… Läs mer

En BSc (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Medan denna examen ofta är relaterad till kurser inom den vetenskapliga sfären kan även studenter som studerar icke-vetenskapliga ämnen ta en BSc.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information BSc-program i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan , Frankrike

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska. -
BSc
Heltid
3 - 5 år
Engelska
Campusstudier
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Förenade arabemiraten

Mat

BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Technion International
shantou , Kina

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ... +

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbildar ingenjörer inom två områden: bioteknik och livsmedel. Programmet ger en unik kombination mellan teknik, teknik och natur- och livsvetenskaper, i synnerhet bioteknik. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong , Hongkong

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mik ... +

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mikrobiologi, matteknik, livsmedelssäkerhetshantering) som kan fungera i livsmedelsrelaterad industri och främja livsmedelssäkerhet i samhälle. Dessa kan hjälpa dem att fungera effektivt i mat, näring och cateringindustrin och lösa problem relaterade till livsmedelsvetenskap och säkerhet. Det kommer också att ge eleverna generisk ledarskap att fungera effektivt som chefer och chefer som de utvecklas i sina karriärer. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2021
15 Jul 2021
Campusstudier
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Förenade arabemiraten

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näring ... +

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näringsrika livsmedel. The Food Science Bachelor Program är ackrediterat av Institute of Food Technology (IFT), USA. Studenter som ansluter sig till detta program kommer att genomgå professionell utbildning inom de fem huvuddisciplinerna i matvetenskap: livsmedelskemi och -analys, livsmedelssäkerhet och mikrobiologi, livsmedelsbearbetning och teknik, tillämpad matvetenskap och framgångsfärdigheter. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Kanada

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering och förpackning. Du kommer att undersöka vad som händer för att möta konsumenternas efterfrågan på näring, debattera frågor om livsmedelstillsatser jämfört med naturliga livsmedel, lära sig om naturliga toxikanter och undersöka nya metoder för att upptäcka osäker eller oskad mat. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Nederländerna

Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt till ... +

Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt tillvägagångssätt? Studera matteknik (BSc) vid Van Hall Larenstein i Nederländerna. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Szent István University, Faculty of Food Science
budapest , Ungern

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer

Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer -
BSc
Heltid
7 terminer
Engelska
Campusstudier
 
Cardiff Metropolitan University
Cardiff , Storbritannien

Vår kurs i matvetenskap och teknik är professionellt ackrediterad av Institute of Food Science and Technology och syftar till att ge dig en bred förståelse för moderna livsmed ... +

Vår kurs i matvetenskap och teknik är professionellt ackrediterad av Institute of Food Science and Technology och syftar till att ge dig en bred förståelse för moderna livsmedelsindustrier. -
BSc
Heltid
3 - 4 år
Engelska
Campusstudier
 
Sharda University
Större Noida , Indien

Kursen har utformats för att ha en fördjupad kunskap och förståelse i ämnet med flexibilitet och val ...

Kursen har utformats för att ha en fördjupad kunskap och förståelse i ämnet med flexibilitet och val ... -
BSc
Heltid
2 terminer
Engelska
Campusstudier
 
China Pharmaceutical University
Shanghai , Kina +1 Mer

Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmede ... +

Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmedelskvalitet -
BSc
Heltid
4 år
Campusstudier
 
Mahidol University International College
bangkok , Thailand

Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtm ... +

Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtmaterial -
BSc
Heltid
4 år
Jun 2021
Campusstudier
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan , Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att för ... +

Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att förbättra matens säkerhet och kvalitet. Livsmedelsvetenskapsexamen är internationellt erkänd och godkänd av Institute of Food Technologists. Många studenter deltar i praktikplatser hos livsmedelsföretag och närliggande industrier. Studenter kan få kurspoäng för praktikplatser samtidigt som de får ovärderlig yrkeserfarenhet. Institutionen för livsmedelsvetenskap och mänsklig näring har också många stipendier tillgängliga. -
BSc
Engelska
Sep 2021
 
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo , Irland

Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem ... +

Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem att framgångsrikt konkurrera i en alltmer konkurrensutsatt och global marknad. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här