$close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap på deltid 2022

En BSc (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Medan denna examen ofta är relaterad till kurser inom den vetenskapliga sfären kan även studenter som studerar icke-vetenskapliga ämnen ta en BSc. Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga princ… Läs mer

En BSc (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Medan denna examen ofta är relaterad till kurser inom den vetenskapliga sfären kan även studenter som studerar icke-vetenskapliga ämnen ta en BSc.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information BSc-program i Kostvetenskap på deltid 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Saskatchewan
Saskatoon, Kanada

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +

Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering och förpackning. Du kommer att undersöka vad som händer för att möta konsumenternas efterfrågan på näring, debattera frågor om livsmedelstillsatser jämfört med naturliga livsmedel, lära sig om naturliga toxikanter och undersöka nya metoder för att upptäcka osäker eller oskad mat. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet
 
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikas förenta stater

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology ... +

Livsmedelsvetenskap är användning av teknik, biologi och fysik för att studera naturens, försämring, bearbetning och förbättring av livsmedel för konsumenter. Food Technology är tillämpningen av livsmedelsvetenskap vid urval, konservering, förpackning, bearbetning, distribution och användning av säkra, näringsrika och hälsosamma livsmedel. -
BSc
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet