$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Kostvetenskap i Asien 2021/2022

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen. Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan… Läs mer

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc är en grundutbildning som vanligtvis varar mellan tre och fem år.  Studenterna har möjlighet att ta både allmänna och specialiserade kurser för att få nog studiepoäng till en examen.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla kandidatprogram i naturvetenskap i Kostvetenskap i Asien 2021/2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Förenade arabemiraten

Mat

BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 
Technion International
shantou, Kina

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ... +

Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbildar ingenjörer inom två områden: bioteknik och livsmedel. Programmet ger en unik kombination mellan teknik, teknik och natur- och livsvetenskaper, i synnerhet bioteknik. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mik ... +

Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mikrobiologi, matteknik, livsmedelssäkerhetshantering) som kan fungera i livsmedelsrelaterad industri och främja livsmedelssäkerhet i samhälle. Dessa kan hjälpa dem att fungera effektivt i mat, näring och cateringindustrin och lösa problem relaterade till livsmedelsvetenskap och säkerhet. Det kommer också att ge eleverna generisk ledarskap att fungera effektivt som chefer och chefer som de utvecklas i sina karriärer. -
BSc
Heltid
2 - 4 år
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Förenade arabemiraten

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näring ... +

Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näringsrika livsmedel. The Food Science Bachelor Program är ackrediterat av Institute of Food Technology (IFT), USA. Studenter som ansluter sig till detta program kommer att genomgå professionell utbildning inom de fem huvuddisciplinerna i matvetenskap: livsmedelskemi och -analys, livsmedelssäkerhet och mikrobiologi, livsmedelsbearbetning och teknik, tillämpad matvetenskap och framgångsfärdigheter. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Mahidol University International College
bangkok, Thailand

Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtm ... +

Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtmaterial -
BSc
Heltid
4 år
Campusstudier
 
China Pharmaceutical University
Shanghai, Kina +1 Mer

Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmede ... +

Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmedelskvalitet -
BSc
Heltid
4 år
Campusstudier