Filter
Jämför 18 kandidatprogram i Kostvetenskap
Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.
Mat
Programmet för bioteknik och livsmedelsteknik (BFE) är ett av få i världen som kombinerar en unik ingenjörsteknisk forskning och områden inom biovetenskap. BFE-programmet utbi ... +
Få ett stipendium på upp till 10 000,00
Livsmedelsvetenskap handlar om tillämpningen av vetenskap och teknik för tillverkning, produktion, bearbetning, förpackning och distribution av säkra och högkvalitativa näring ... +
Detta program syftar till att utrusta akademiker med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom livsmedelsvetenskap och säkerhet (som matkemi, näringsvetenskap, mik ... +
Är du en innovativ, entusiastisk och affärssinnad person med en passion för livsmedelssäkerhet och matinnovation? Är du intresserad av en kandidatexamen med ett praktiskt till ... +
Vår BSc (Hons) livsmedelsvetenskap och näring ger dig en förståelse för de råvaror som kommer att bli mat, hur de samverkar och hur livsmedelsvetenskap kan få dramatiska konse ... +
Du kommer att lära dig matens kemiska och fysiska natur, orsaker till försämring av maten, grunden för livsmedelssäkerhet och principer för livsmedelsförädling, konservering o ... +
Vår kurs i matvetenskap och teknik är professionellt ackrediterad av Institute of Food Science and Technology och syftar till att ge dig en bred förståelse för moderna livsmed ... +
Kursen har utformats för att ha en fördjupad kunskap och förståelse i ämnet med flexibilitet och val ...
Syfte: Detta program ger studier av teorier och experimentella färdigheter i områden som kemi, farmaci, livsmedel vetenskap och teknik, livsmedelssäkerhet och hygien, livsmede ... +
Food Science and Technology innebär tillämpning av olika vetenskapliga discipliner att livsmedelstillverkning, vilket är massproduktion av livsmedel från råvara djur och växtm ... +
Livsmedelsvetenskap är ett tvärvetenskapligt programfält som tillämpar kemi, mikrobiologi, teknik och näring för att utveckla nya livsmedelsprodukter och processer för att för ... +
Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem ... +
Programmet syftar till att utbilda livsmedelsindustrin ingenjörer