close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i naturvetenskap i Kemi i Ungern 2021

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.Kemi är kallas ofta "den centrala vetenskapen" eftersom den på ett sätt förenar de andra grenarna av naturvetenskapen -- biologi… Läs mer

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.

Kemi är kallas ofta "den centrala vetenskapen" eftersom den på ett sätt förenar de andra grenarna av naturvetenskapen -- biologi, geologi och fysik. Många tror att ursprunget till kemin kan spåras tillbaka flera tusen år, till alkemin.

En stat som finns i region Centraleuropa med ungerska som sitt officiella språk. Landets matematik och naturvetenskap förhållningssätt är enastående. Den hem världens första tekniska institutet. Det är här som den första ångmaskinen i Europa byggdes redan 1722.

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap i Kemi i Ungern 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Pécs
Pécs, Ungern

Utbildningen erbjuder komplett utbildning i kemi, med anvisningar inom oorganisk och organisk kemi, analytisk och miljökemi och fysisk kemi.

Utbildningen erbjuder komplett utbildning i kemi, med anvisningar inom oorganisk och organisk kemi, analytisk och miljökemi och fysisk kemi. -
BSc
Heltid
3 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här