close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i naturvetenskap i Kemi 2021 i Abilene i USA

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen.Kemi utvecklades till en vetenskap tack vare metoder som infördes av Sir Francis Bacon. Tillsammans med en grupp forskare vid Ox… Läs mer

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen.

Kemi utvecklades till en vetenskap tack vare metoder som infördes av Sir Francis Bacon. Tillsammans med en grupp forskare vid Oxford omstrukturerade han gamla traditioner i alkemi till en mer disciplinerad vetenskap.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Staden Abilene, Texas har 5 mycket erkända universitet eller högskolor som man kan delta för sina Masters eller kandidatexamen. Den Abilene Christian University har det högsta antalet inskrivningar följt av American Commercial College, Hardin-Simmons University, McMurry University och Texas State Technical College resp.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap i Kemi i Abilene i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Hardin-Simmons University Cynthia Ann Parker College of Liberal Arts
Abilene, Amerikas förenta stater

HSU Institutionen för kemi erbjuder våra studenter möjlighet att få en bred bas i kemi- eller fysikdisciplinerna.

HSU Institutionen för kemi erbjuder våra studenter möjlighet att få en bred bas i kemi- eller fysikdisciplinerna. -
BSc
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här