$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kandidatprogram i Islamisk finans

En kandidatexamen tilldelas studenter som fullföljer ett grundutbildningen inom vetenskap eller icke-arts-relaterade akademiska discipliner. Denna grad tar normalt mellan tre och fyra år att färdigställa och förbereder eleverna för att komma in på arbetsmarknaden eller gå vidare till högre utbildningsprogram. Vad är en BSc i islamisk finansiering? En kandidatexamen i islamisk finansier… Läs mer

En kandidatexamen tilldelas studenter som fullföljer ett grundutbildningen inom vetenskap eller icke-arts-relaterade akademiska discipliner. Denna grad tar normalt mellan tre och fyra år att färdigställa och förbereder eleverna för att komma in på arbetsmarknaden eller gå vidare till högre utbildningsprogram.

Vad är en BSc i islamisk finansiering? En kandidatexamen i islamisk finansiering fokuserar på principerna om etiska finansiering och bankpraxis inom den islamiska världen. Kurser kommer att fokusera på engelska, finansiella redovisningsprinciper, företagsstatistik, ekonomi och islamisk kultur. En stor del av klassrumsarbete kommer att fokusera på hur man kan tillämpa finansiella principer inom den islamiska kulturen, vilket innebär att eleverna kan ta klasser fokuserade enbart på islam och den omgivande kultur berättelsen.

När eleverna slutföra denna examen, kommer de att hitta sina möjligheter att expandera i den finansiella sektorn och kommer sannolikt att vara berättigad till högre betalande jobb eller mer prestigefyllda karriär banor.Dessutom kan deras kunskap tillämpas i en mängd olika länder och inställningar, vilket ger dem en utökad jobbpool.

Den totala kostnaden för detta program kommer att bero på vilken typ av instruktioner du får liksom termins kostnader för din valda institution. Många studenter njuta minimerade kostnader tack vare nätet undervisningsmetoder och digitala undervisningsmaterial.

Efter att ha avslutat sin examen, kommer en del elever väljer att gå in master-eller doktorsexamen utbildningsprogram inom den finansiella akademisk disciplin. Men akademiker är fullt beredda att komma in på arbetsmarknaden för att uppnå entry-level bankirer, bank rösträknare eller finansanalytiker. Medan vissa forskare att röra sig mot banker för sina karriärer, kan andra föredrar konsultbolag finansiella eller liknande privata företag. Dessutom har den offentliga sektorn ofta använder för ekonomiskt sinnade proffs för olika budgetutskott och avdelningar.

Vill du veta mer om denna examen? Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University College of Bahrain
Saar, Bahrain

B.Sc i företagsekonomi (Islamic Finance Concentration) vid UCB är ett av de tidigaste kandidatprogrammen inom islamisk ekonomi som undervisas i kungariket Bahrain och i Gulf C ... +

B.Sc i företagsekonomi (Islamic Finance Concentration) vid UCB är ett av de tidigaste kandidatprogrammen inom islamisk ekonomi som undervisas i kungariket Bahrain och i Gulf Cooperation Council (GCC) -regionen. Vi är också stolta över att vår B.Sc i företagsekonomi (Islamic Finance) är det enda islamiska finansprogrammet i GCC-regionen som erkänns som Accounting and Auditing Organization for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) Affiliated University. -
BSc
Engelska
Campusstudier
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Den islamiska Online University presenterar världens första undervisning utan kandidatexamen program i Islamic Banking och ekonomi.

Den islamiska Online University presenterar världens första undervisning utan kandidatexamen program i Islamic Banking och ekonomi. -
BSc
Heltid
Deltid
4 - 12 år
Engelska
Internet