$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Interaktionsdesign

När man kommer in college, om en elev väljer att studera en vetenskapligt närliggande område, kan de välja att bedriva en Bachelor of Science (BSc). Denna tre- till femåriga examen kärnfokus kretsar kring vetenskapliga och matematiska ämnen och deras relation till studentens valda område av studien. Detta program kommer att ge studenterna nödvändig erfarenhet och kompetens att göra ka… Läs mer

När man kommer in college, om en elev väljer att studera en vetenskapligt närliggande område, kan de välja att bedriva en Bachelor of Science (BSc). Denna tre- till femåriga examen kärnfokus kretsar kring vetenskapliga och matematiska ämnen och deras relation till studentens valda område av studien. Detta program kommer att ge studenterna nödvändig erfarenhet och kompetens att göra karriär inom området.

Vad är en kandidatexamen i Interaktionsdesign? Denna grad program fokuserar på grundläggande teman om koncentrationen. Studenterna kommer att lära aspekter av människa-datorinteraktion och hur man gör befintliga interaktiva lösningar användbara och förståeligt. De kan fokusera på ämnen som själva designen, modeller och prototyper, grafisk design och informationsteknologi. Genom projektbaserat lärande, kan eleverna samarbeta på att utvärdera och bygga nya och förbättrade interaktiva webbplatser och mobila applikationer.

Efter att ha tagit en kandidatexamen i interaktionsdesign, kommer akademiker har fått kompetens och erfarenhet som krävs för att bli experter på området. Med dessa värdefulla förmågor, kommer de att vara i hög efterfrågan från arbetsgivare, ge dem rikliga möjligheter att ytterligare sin karriär.

Kostnaden för att få en BSc varierar mellan institutioner och platser. För att förstå och lära sig mer om de kostnader och besluta om programmet är rätt för dig, är det en bra idé att kontakta antagningsenheten på skolan du vill delta.

Detta program framgångsrikt kommer att förbereda och utrusta eleverna med praktisk erfarenhet och kunskap för att vara mycket konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. De kan fungera som grafiska formgivare, animatörer, art directors och interaktionsdesigners. En interaktionsdesigner har rätt tekniska och kommunikativa färdigheter för att göra tekniska tillämpningar mer användbar.Med goda kunskaper i människa-datorinteraktion, de har möjlighet att förstå användarens perspektiv att göra processen smidigare.

Möjligheten att tjäna denna grad på nätet gör det ett realistiskt mål för lokala och internationella studenter. Detta ger flexibilitet för studenter som behöver det. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakta antagningsenheten i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Highline College
Des Moines, Amerikas förenta stater

Highlines nyaste kandidatexamen i tillämpad vetenskap examen tar en helhetssyn på design genom att kombinera din passion för visuell design, teknik och problemlösning med till ... +

Highlines nyaste kandidatexamen i tillämpad vetenskap examen tar en helhetssyn på design genom att kombinera din passion för visuell design, teknik och problemlösning med tillgänglighet, rättvisa och universell design. Upptäck relationerna mellan olika designfält och förbered dig på att bli en del av nästa generation framåtblickande designers. Highline College ligger i Des Moines, Washington i South King County, ett område med en stark blomstrande ekonomi. BAS i integrerad design förbereder studenterna för att arbeta i ett brett utbud av designföretag och innovativa företag. Efterfrågan på designers i King County är 71% högre än det nationella genomsnittet. Studenter som slutför denna examen kommer att vara konkurrenskraftiga i dagens arbetsmarknadskrav. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier