$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i Patras Grekland 2023

Studerande vid ett universitet kan ta en BSc (kandidatexamen i naturvetenskap).  Detta är en populär grundutbildning som kan hjälpa studenterna att få värdefulla kunskaper som de sedan kan använda på arbetsplatsen eller vid vidare studier.  Grekland, officiellt Republiken Grekland eller Hellas som anropas från antiken, är ett land i sydöstra Europa. Enligt 2011 års folkräknin… Läs mer

Studerande vid ett universitet kan ta en BSc (kandidatexamen i naturvetenskap).  Detta är en populär grundutbildning som kan hjälpa studenterna att få värdefulla kunskaper som de sedan kan använda på arbetsplatsen eller vid vidare studier.  

Grekland, officiellt Republiken Grekland eller Hellas som anropas från antiken, är ett land i sydöstra Europa. Enligt 2011 års folkräkning, är Grekland 's befolkning omkring 11 miljoner.

Patras är inte bara den största, utan fungerar också huvudstad i västra Grekland. Det är hem för mer än 200.000 invånare och en livlig hamn som utgör en viktig del av den nationella ekonomin. Inom dess gränser, hittar du flera lärosäten.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Grekland
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
City Unity College
Aten, Grekland +2 Mer

City Unity College i samarbete med schweiziska universitetet, European University EurAka - Schweiz erbjuder ett grundutbildningsprogram i psykologi.

City Unity College i samarbete med schweiziska universitetet, European University EurAka - Schweiz erbjuder ett grundutbildningsprogram i psykologi. -
BSc
Grekisk
Campusstudier
 
City Unity College
Aten, Grekland +2 Mer

City Unity College erbjuder i samarbete med Cardiff Metropolitan University ett grundutbildningsprogram inom datavetenskap.

City Unity College erbjuder i samarbete med Cardiff Metropolitan University ett grundutbildningsprogram inom datavetenskap. -
BSc
Engelska
Campusstudier