close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Företagsekonomi på distans i San Luis Obispo, Amerikas förenta stater 2021

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsli… Läs mer

En BSC (Bachelor of Science, kandidatexamen i naturvetenskap) är en akademisk examen som kombinerar allmänna och specialiserade kurser och som förbereder studenterna på att börja en karriär. Man kan ta examen i en mängd olika ämnen och det tar i genomsnitt fyra år att bli färdig.  

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

San Luis Obispo ligger i Kalifornien, USA. Mer än 30.000 studenter studerar på olika lärosäten i denna metropol. San Luis Obispo är en av de berömda och äldsta samhällen i Kalifornien. "

Be om information Kandidatexamina i naturvetenskap i Företagsekonomi på distans i San Luis Obispo i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Laurus College
San Luis Obispo, Amerikas förenta stater

Har du en stark självmotivation, god tidskompetens och en önskan att lyckas? Det finns en god chans att du blir utstängd för en ledarkarriär!

Har du en stark självmotivation, god tidskompetens och en önskan att lyckas? Det finns en god chans att du blir utstängd för en ledarkarriär! -
BSc
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här