Keystone logo

15 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Ekonomistyrning

En BSc (Bachelor of Science) är en grundexamen att många studenter fullfölja efter examen från high school. Det förbereder studenterna för arbete i ämnet av intresse genom att undervisa både allmänna och specialiserade ämnen.

Vad är en BSc i Financial Management? Detta program lär eleverna hur man ska genomföra, organisera och övervaka finansiella verksamhet organisationer. Den är utformad för personer som är skicklig med siffror och tal, som finansiell matematik och statistik är huvudinriktningar. Andra kurser som kan erbjudas inkluderar skatte juridik, ekonomi, kostnadsredovisning, interkulturell ledning och logistik. Vissa program kommer att erbjuda praktik möjligheter, som så småningom kan leda till anställning efter examen.

Tjänar en Bachelor i Financial Management är fördelaktig genom att den leder till karriärmöjligheter inom många olika kapaciteter affärs, både nationellt och internationellt.Eleverna får analytiska och sociala kompetens och kan tänka utanför boxen för att få resultat. De har också den teknik och kompetens för att effektivt hantera sina egna pengar och investeringar.

Kostnaderna med att tjäna en kandidatexamen beror på vilken skola du väljer och hur lång tid det tar att få det. Längre program löptider och institutioner i vissa områden kan kosta en hel del mer än andra alternativ. När du har gjort din forskning, kontakta skolor som intresserar dig och ta reda på vad deras undervisning och andra avgifter kommer att bli.

Akademiker med en examen i ekonomisk förvaltning har några trevliga karriärmöjligheter att välja mellan. Exempel på titlar inkluderar finance-konsult, revisor, investeringsanalytiker, internationell controller och ekonomichef. Med mer erfarenhet och / eller en avancerad examen, vissa akademiker befinner sig med mycket framgångsrika karriärer.

Med vår online-databas kan du forska och jämföra många ekonomisk förvaltning program. Det är en snabb process och du kan ansöka online när du har hittat en som du gillar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.