$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Ekonomisk politik

The Bachelor of Science (BSc) grad tar tre till fem år att slutföra, beroende på vilket område av studien, institutionen och land. Denna typ av examen fokuserar oftast på vetenskapsrelaterade majors, även om detta också kan variera från institution till institution. Det är en högre utbildningsnivå än ett intresseföretag grad, men lägre än en master. Vad är en BSc i den ekonomiska… Läs mer

The Bachelor of Science (BSc) grad tar tre till fem år att slutföra, beroende på vilket område av studien, institutionen och land. Denna typ av examen fokuserar oftast på vetenskapsrelaterade majors, även om detta också kan variera från institution till institution. Det är en högre utbildningsnivå än ett intresseföretag grad, men lägre än en master.

Vad är en BSc i den ekonomiska politiken? Ekonomi själv är studiet av knappa resurser och hur ett samhälle väljer att använda dessa resurser. Den ekonomiska politiken tar en närmare titt genom att fokusera på inrikes- och utrikespolitik och hur de påverkar sociala frågor. Dessa inkluderar vetenskap och teknik, hälsa och miljö. Det omfattar vanligtvis system för att ställa skattenivåer, räntor, penningmängd och statsbudgeten. Det undersöker i huvudsak statlig inblandning i en ekonomi. Klasser som kan uppstå inkluderar sociala ekonomi och politik; Jämförande och internationell socialpolitik och offentlig ekonomi.Du tar också flera grundläggande klasser på ekonomi. Du studerar även varför olika samhällen kan välja vissa institutionella arrangemang för att sörja för samhällets behov.

Genom att tjäna en kandidatexamen i ekonomisk politik, kan du få mer än bara en examen. Du skulle kunna dra ekonomisk-politiska slutsatser genom att erkänna begränsningar. En bättre förståelse av regeringens roll i samhället kan göra dig till en mer informerad medborgare. Din kommunikation kommer att förbättras, och du kan förenkla komplicerade ekonomiska idéer.

Kostnaden för att tjäna en Bachelor of Science i den ekonomiska politiken skiljer sig från institution till institution och plats påverkar också kostnaden. Kontakta antagningsenheten på din skola val för att få en uppdelning av särskilda kostnader i samband med denna grad.

Många statliga jobb gynnar kandidater med en bakgrund inom den ekonomiska politiken.Din kandidatexamen kan hjälpa till att förbereda dig för jobb som chef / biträdande chef för ekonomisk utveckling, forskning och politik analytiker eller allmän ordning manager. Dessa positioner kräver vanligtvis forskning och dataanalys som används för att förutsäga en följd av vissa politikområden.

Ansökan om en BSc i den ekonomiska politiken behöver inte vara svårt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Wisconsin–Stevens Point
Stevens Point, Amerikas förenta stater

Inom ekonomi genomför du kurser i ekonomiskt kärninnehåll och metodik och kurser i grundläggande matematiska tekniker och avancerad ekonomisk statistik.

Inom ekonomi genomför du kurser i ekonomiskt kärninnehåll och metodik och kurser i grundläggande matematiska tekniker och avancerad ekonomisk statistik. -
BSc
Engelska
Campusstudier