$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i Design Management

En Bachelor of Science (BSc) förbereder individer för framgång inom det valda området. Huruvida en person har precis avslutat gymnasiet eller är ute efter att gå tillbaka till skolan för att avancera i sin karriär, kan en kandidatexamen ge högre utbildning som behövs för att driva det individuella framåt. En del kanske frågar: "Vad är en BSc i Design Management?" Enkelt uttryckt, d… Läs mer

En Bachelor of Science (BSc) förbereder individer för framgång inom det valda området. Huruvida en person har precis avslutat gymnasiet eller är ute efter att gå tillbaka till skolan för att avancera i sin karriär, kan en kandidatexamen ge högre utbildning som behövs för att driva det individuella framåt.

En del kanske frågar: "Vad är en BSc i Design Management?" Enkelt uttryckt, det är en examen som förbereder individer att hantera designprojekt. Även enkla strukturer kräver ett antal steg och vanligen att involvera olika parter uppföra dem. Utexaminerade kommer att vara beredd att samordna dessa olika aspekter för att säkerställa en smidig och sammanhängande process från början till slut. Inte bara kommer de att få en förståelse för olika förvaltningsprinciper, men de kommer också att lära sig om ekonomi och sociala frågor i samband med byggprocessen.

En kandidatexamen i Design Management är ett tvärvetenskapligt grad.Som sådan, det ger eleverna kunskaper i ett antal olika områden, vilket gör dem väl avrundad arbetstagare. Detta kan vara mycket attraktiv för vissa företag.

Det finns några faktorer som påverkar kostnaden för utbildningsprogrammet. Den genomsnittliga kostnaden för att delta i den institution, platsen för skolan, och om du studerar på campus eller på nätet är alla komponenter som beaktas vid bedömningen av priset.

De flesta studenter med denna grad pinne att utforma chefsbefattningar. Med byggnader som ständigt byggs runt om i världen, finns det ett antal stora möjligheter inom området. Vissa elever kan välja att ge sig in i andra förvaltnings- och logistiska karriär inom den offentliga eller privata sektorn. På kandidatnivå, kan du förvänta dig en nybörjar eller möjligen låg chefsposition, beroende på din erfarenhet. Andra kan välja att fortsätta sin utbildning för att få högre positioner eller tillämpa sina ledarutbildning i sina egna företag.Alternativen är nästan obegränsade.

Det finns ett antal Kandidatexamen i Design Management utbildningsprogrammen att tänka på. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Fashion Institute of Design & Merchandising FIDM Digital Arts
Los Angeles, Amerikas förenta stater

Programmet Bachelor of Science in Apparel Technical Design förbereder studenterna för en karriär inom designteknik och produktutveckling för den globala modebranschen.

Programmet Bachelor of Science in Apparel Technical Design förbereder studenterna för en karriär inom designteknik och produktutveckling för den globala modebranschen. -
BSc
Engelska