Filter
Naturvetenskaplig kandidatexamen
Colombia Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BSc-programmen i Colombia 2020

En BSc, kandidatexamen i naturvetenskap eller en högskoleexamen, är en grundexamen som vanligtvis tar tre till fem år.  Under studierna tar studenterna allmänna och ämnesspecifika kurser och upparbetar sig färdigheter som är bra att ha med tanke på framtida utbildning och arbetsmöjligheter.

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Be om information De bästa kandidatprogrammen i naturvetenskap i Colombia 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Anderson University South Carolina

BBA (Healthcare Management) ger en enastående grund för en framgångsrik karriär inom vårdhantering. ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi - Sjukvårdsledning

Bachelor of Business Administration med en koncentration i Healthcare Management (BBA-HCM) programmet ger en enastående grund för studenter som söker en examen inom hälsovårdsförvaltningen genom att kombinera en kärnutbildning i affärer och fokusera på kritiska ämnen inom vårdhantering. Denna grad ger en unik blandning av företagskunskaper och vårdpraxis.

Varför studera företagsekonomi och hälsovårdsförvaltning?

Hälsovårdssektorn fortsätter att expandera och diversifiera, vilket kräver att cheferna bidrar till att säkerställa en smidig affärsverksamhet. Kandidater med bakgrund i näringsliv och hälso- och sjukvård kommer att vara efterfrågan, eftersom behovet av sjukvårds- och hälsovårdsförvaltare fortsätter att öka med cirka 16 procent senast 2016. Kursuppgifter... [-]

Colombia Ibagué
September 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska