27 Distansutbildning Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Bokföring 2024

Distansutbildning Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Bokföring 2024Filter
    • Marshall, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbered dig för en framgångsrik karriär inom ett växande område med Southwest Minnesota State University helt online Bachelor of Science in Accounting-examen. Avsluta ditt program om två till fyra år och ta examen med de problemlösnings-, dator- och kommunikationsfärdigheter du behöver för karriärer som affärsanalytiker, finansiell planerare och aktuarie.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kandidatexamen i redovisning vid King University ger den kunskap som krävs för att bli en effektiv redovisningsexpert och lägger grunden för studenter att förbereda sig för CPA-examen. Slutför programmet på så få som 16 månader. Ansök idag.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    42 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Methodist Universitys ACBSP-ackrediterade online Bachelor of Science in Accounting kommer att ge dig verktygen för att utveckla din egen redovisningskunskap när du tar din karriär till nästa nivå. Från erfaren, innovativ fakultet kommer du att få de färdigheter som krävs för att gå till CPA-examen i North Carolina och andra stater. Välj koncentrationen Health Care Administration för att förbereda dig för redovisningskarriärer hos vårdgivare eller på vårdinrättningar.

    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Avsluta din examen med online-BS i redovisning vid Concordia University, St. Paul. Du får de kombinerade färdigheterna och kunskaperna inom affärer och redovisning som visar att du förstår att bokföringsyrket handlar om mer än bara siffror. Överför upp till 90 poäng.

    • Online

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vill du arbeta inom redovisning eller ekonomi? Vår professionella grundexamen i redovisning och ekonomi har utformats med din karriär i åtanke. Efter framgångsrikt slutförande kommer du att vara utrustad med grundläggande ekonomi- och redovisningsfärdigheter, samt en stark, bred och praktisk kunskap om finansvärlden. Utmärkelsen har utformats för att ge ACCA-undantag och vår ansökan om denna ackreditering är under behandling. Denna kurs är föremål för validering.

    • Aberdeen, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Med en redovisningsexamen från Northern - tillgänglig både online och på campus - kommer du att vara redo att bli en nyckelspelare som hjälper organisationer att få största möjliga effekt med sina resurser.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Campbellsville Universitys online-kandidatexamen i företagsadministration - redovisningsprogram ger studenterna grundläggande affärsfärdigheter och redovisningsexpertis som arbetsgivare söker. Efter avslutat program är akademiker fullt utrustade för framgång i olika bokföringsroller.

    • Singapore, Singapore

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Science (Honours) Banking and Finance Oavsett om du funderar på en karriär inom personlig bankverksamhet, förmögenhetsförvaltning eller företagsfinansiering (för att bara nämna några), erbjuder vårt BSc (Hons) Banking and Finance-program de färdigheter och kunskaper du måste komma igång.

    • London, Storbritannien
    • Birmingham, Storbritannien
    • + 1 more

    Heltid

    4 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Det övergripande syftet med AU BSc (Hons) Accounting & Finance med Foundation Year är att göra det möjligt för studenter att förvärva kunskap, förståelse och en rad praktiska färdigheter relaterade till viktiga och sammanlänkade redovisningsdiscipliner som är tillämpliga på en rad kommersiella och icke-kommersiella sektorer, lokala, nationella och globala, och i en mängd olika geografiska och kulturella miljöer. Samtidigt kommer studenterna att utveckla en rad överförbara färdigheter som kommer att hjälpa dem när de fortsätter sin karriär eller ytterligare relevanta studier.

    • Holborn, Storbritannien
    • Online United Kingdom

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BSc Accounting and Finance från University of London förbereder dig för att söka professionell ackreditering som revisor genom en mängd olika internationellt erkända program. Förutom att utveckla din karriär kan du också bedriva karriär eller forskarutbildning inom relaterade områden som finans, ekonomi, regering eller ledning.

    • Billings, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Den MSUB College of Business erbjuder en Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) med en option i redovisning.

    • Lesotho Online, Lesotho
    • Botswana Online, Botswana

    Heltid

    54 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Bachelor of Science med Honours i redovisning riktar sig till dem som vill komma in i redovisningssektorn, affärsbanker, investeringssektorn, företag inom den offentliga sektorn eller revisionsbolag. Programmet utvecklar förståelse för redovisning med skatter, revision, försäkring, handel, industri, finans, strategisk ledning, etc.

    • La Plume, Amerikas förenta stater

    Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår bokförings grad syftar till att utveckla professionella, ledning och teknisk kompetens inom redovisning och närliggande områden affärs. Genom vår 100% online-format, tagna under en traditionell 15-veckors termin, kommer du lära dig att samla och sammanställa information, analysera och tolka resultaten och presentera information för beslutsfattande i näringslivet.

    • Loretto, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk