BACHELORSTUDIES

Hitta kandidatprogram i naturvetenskap i Biovetenskap på deltid i paris, Frankrike 2020/2021

En BSc (kandidatexamen i naturvetenskap) är en grundläggande akademisk examen som tar studenter tre till fem år att slutföra.  Studierna består av en mängd olika kurser som förbereder studenterna på ytterligare utbildning eller framtida arbetstillfällen.

Biologi och livsvetenskap är en gren inom vetenskapen som studerar hur olika processer, till exempel kemiska, fysiska och geologiska, påverkar hur levande organismer interagerar på jorden. Kurser man tar kan inkludera ämnen såsom ekologi, fysiologi och evolution.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Kandidatexamina i naturvetenskap i Biovetenskap på deltid i paris i Frankrike 2020/2021

3 Resultat i Biovetenskap, paris Filter

Kandidat + Master i internationell hållbar jordbruksföretag & matteknik

UniLaSalle
BSc
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelska
Campusstudier

Det första BSc- och MSc-integrerade programmet - Engineering Master i internationell hållbar jordbruksföretag och matteknik i Frankrike - 100% på engelska.

Läs mer

Kandidatexamen i internationella program inom Life Science

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
Campusstudier

Detta program ger studenter möjlighet att fullfölja det andra halvåret L3 (S6) vid University of Montreal.

Läs mer

BSC - Bachelor of Life Sciences

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Syftet med denna kandidatexamen är att låta eleverna få solid vetenskaplig kunskap för en verklig förståelse av de levande ting.

Läs mer