close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i naturvetenskap i Biologi 2021 i Denton i USA

Studerande vid ett universitet kan ta en BSc (kandidatexamen i naturvetenskap).  Detta är en populär grundutbildning som kan hjälpa studenterna att få värdefulla kunskaper som de sedan kan använda på arbetsplatsen eller vid vidare studier.  Biologi är en naturlig vetenskap som studerar levande organismer, helt från molekyler, celler och vävnader till organismer. Inom detta ämn… Läs mer

Studerande vid ett universitet kan ta en BSc (kandidatexamen i naturvetenskap).  Detta är en populär grundutbildning som kan hjälpa studenterna att få värdefulla kunskaper som de sedan kan använda på arbetsplatsen eller vid vidare studier.  

Biologi är en naturlig vetenskap som studerar levande organismer, helt från molekyler, celler och vävnader till organismer. Inom detta ämnesområde finns det många fördjupningsområden, såsom biokemi, ekologi och botanik.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden Denton ligger i delstaten Texas. Klimatet i området anses vara subtropiska grund av dess varma, fuktiga somrar och kalla vintrar. Det är också en del av ett område som kallas "Tornado Alley". Tornado klockor är därför ganska vanligt i denna stad.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap i Biologi i Denton i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Texas Woman's University
Denton, Amerikas förenta stater

Vår kandidatexamen i biologi är ditt första steg mot en engagerande karriär inom biovetenskap.

Vår kandidatexamen i biologi är ditt första steg mot en engagerande karriär inom biovetenskap. -
BSc
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här