BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap Afrika 2019/2020

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap Afrika 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i datavetenskap

Unicaf University (MW)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 28 fler

Med världen drivs av datorer är en examen i datavetenskap vital. Områden som databehandling, informationsteknik, säkerhet, databas och webbutveckling kommer att undersökas. Graden ska ge studenterna både teoretisk och praktisk datavetenskap kunskaper och färdigheter så att de kan arbeta inom industri, bank, kommersiella och offentliga sektorn.

BSc i informatik och datavetenskap

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Egypten Cairo

Uppdraget för Informatik och datavetenskapsprogrammet är att utveckla elevernas kunskapsområde inom ämnesområdena Informatik och datavetenskap, inklusive deras förmåga att tillämpa de definierande processerna för datavetenskapsteorier, abstraktion, design och implementering för att lösa problem i disciplinen.

Bachelor of Applied Science i Cyber Operations

University of Mauritius
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 7 år Augusti 2020 Mauritius Réduit + 1 fler

University of Mauritius och University of Arizona har samarbetat för att erbjuda dig ett innovativt dual degree program för dig att tjäna två kandidatexamen i Cyber Operations med betoning på försvars- och forensics. Försvaret

Bachelor of Science i Human Resource Development (BSHRD)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år Augusti 2020 Marocko Ifran + 1 fler

HRD-programmet (Human Resource Development) är ett svar på det växande behovet av proffs som kan utveckla mänsklig kompetens och förbättra människors prestanda i organisationer. Teknologisk innovation, globalisering, organisatorisk omstrukturering, arbetsmarknadsskift och press för minskade kostnader och ökad produktivitet har ökat efterfrågan på HRD-proffs.

Kandidatexamen i redovisning och finansiering

Unicaf University (ZM)
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2019 Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cyprus Online + 28 fler

BSc Earth

Botswana International University Of Science And Technology
Campusstudier September 2019 Botswana Palapye

Programmet omfattar förståelsen av jordsystem, integrationen av teoretisk och praktisk utredning, ett holistiskt och tvärvetenskapligt vetenskapligt förhållningssätt, betydelsen av rumslig och tidsplan, betydelsen av hållbarhet, granskning av resursanvändning och miljöledning.

BSc Hons i zoologi

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Januari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

BSc-utbildning i zoologi

Bsc i statistiken

Kwararafa University
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Nigeria Wukari

Kwararafa University Wukari var licensieras som Wukari Jubilee av National Universities kommissionen 2005. Det tog fart i mars 2006 med 61 studenter som den första och enda gemenskap ägs University i Nigeria, den första universitet i Taraba och andra privata universitetet i nordöstra geopolitiska zon av Nigeria.

BSC (Hons) i redovisning

Botho University
Internet Heltid 54 månader September 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 fler

The Bachelor of Science med Honours i redovisning riktar sig till dem som vill komma in i redovisningssektorn, affärsbanker, investeringssektorn, företag inom den offentliga sektorn eller revisionsbolag. Programmet utvecklar förståelse för redovisning med skatter, revision, försäkring, handel, industri, finans, strategisk ledning, etc.

Forskarutbildning i aktuarvetenskap

University Of Professional Studies Accra
Campusstudier Heltid September 2019 Ghana Accra

Det meddelas för information till potentiella sökande och allmänheten att ansökan om antagning till grundutbildningsprogram vid universitetet för akademiska året 2017/2018 nu är öppet.

B.Sc. i internationella relationer och globala frågor

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Milan Rome Piacenza Ghana Accra Cremona + 5 fler

Är du intresserad av att lära om olika samhällen, kulturella traditioner och institutioner runt om i världen? Undrar du varför vissa länder är rikare än andra? Vissa är i fred och andra i krig? Är du intresserad av att lära hur internationella tvister kan lösas på fredlig väg? Vill du förstå hur olika regionala ...

BSC (Hons) tillämpad affärs datoranvändning

INtel College
Campusstudier Deltid 1 år Januari 2020 Kenya Nairobi

För att uppnå ovanstående utmärkelse studenterna kommer att krävas för att genomföra följande 6 enheter under ett år av studier deltar klasser två gånger per vecka (veckodagar från 500pm till 20:00 eller på lördagar från 08:00 till 11:00). 2 Enheter kommer att studeras per termin ...

BSc (Hons) Software Engineering

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Marocko Casablanca Rabat Tangier + 2 fler

Detta program ger en djup förståelse för de underliggande teoretiska grundvalarna för information, teknik och system som tillämpas på moderna affärsmiljöer. Pathway är utformad för att utveckla din kunskap och kompetens inom analys, utveckling och tillämpning av socio-tekniska system och betydelsen av informationsteknik och datorkunskaper i samhället. Det ger en djup förståelse o grunden till teoretisk grund för information, teknik och system som tillämpas på moderna affärsmiljöer.

Kandidatexamen i ekonomi (4 år)

Africa University - Zimbabwe
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Zimbabwe Mutare

Detta är ett 4-årigt program på heltid och parallellt. Läroplanen för detta program betonar ett integrerat tillvägagångssätt där studenten kommer att förvärva en grundläggande utbildning för att utveckla sin intellektuella och analytiska förmåga samtidigt som han förvärvar kunskap och färdigheter i professionell ledning. Som sådan kommer de första två åren att användas huvudsakligen i grundutbildning i de äldre disciplinerna Matematik, Kommunikation, Ekonomi och Humaniora medan de återstående två åren kommer att ägnas åt främst specialiserade ämnen inom redovisning, ekonomi, marknadsföring, ekonomi, mänskliga resurser hantering, riskhantering, kvantitativ analys och offentlig förvaltning.

Civilingenjörsexamen (beng) i datateknik (ce)

Accra Institute Of Technology
Campusstudier Internet Heltid Deltid 3 - 4 år Öppen antagning Ghana Accra + 2 fler

Ingenjörsprogram på AIT är utformad för att producera tekniskt kompetenta akademiker som också har kunskap om teknikprocessen - hur sakerna utformas, förädlas och tas i produktion - samtidigt som hänsyn tas till verkliga krav och krav på verkligheten. Våra ingenjörsprogram lägger stor vikt vid designen av teknikprocesser, system och utgångar.