BACHELORSTUDIES.SE

Se de mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap Afrika 2019

Studenter som tar en naturvetenskaplig kandidatexamen (Bachelor of Science) har möjlighet att börja en karriär inom sitt valda ämnesområd. Man kan ta en BSc i både vetenskapsrelaterade och icke-vetenskapliga fält vid universitet och högskolor över hela världen.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Be om information Kandidatprogram i naturvetenskap Afrika 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i datavetenskap

Unicaf University (MW)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 28 fler

Med världen drivs av datorer är en examen i datavetenskap vital. Områden som databehandling, informationsteknik, säkerhet, databas och webbutveckling kommer att undersökas. Graden ska ge studenterna både teoretisk och praktisk datavetenskap kunskaper och färdigheter så att de kan arbeta inom industri, bank, kommersiella och offentliga sektorn.

BSc (Hons) i petroleumsteknik och gasteknik

The British University in Egypt
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Egypten Cairo

Uppdraget av Petroleum- och naturgasingenjörsavdelningen är att utbilda eleverna för att utöva sitt yrke inom borrning, produktion och reservoarteknik för underjordiska fluidresurser i olja och gas och för att främja kunskap och teknik som ligger till grund för petroleum teknik samt för att hitta lösningar på nationella, internationella, samhälleliga och miljöfrågor relaterade till petroleumindustrin.

Bachelor of Science i Human Resource Development (BSHRD)

Al Akhawayn University (in Ifrane)
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 5 år Augusti 2019 Marocko Ifran + 1 fler

HRD-programmet (Human Resource Development) är ett svar på det växande behovet av proffs som kan utveckla mänsklig kompetens och förbättra människors prestanda i organisationer. Teknologisk innovation, globalisering, organisatorisk omstrukturering, arbetsmarknadsskift och press för minskade kostnader och ökad produktivitet har ökat efterfrågan på HRD-proffs.

Kandidatexamen i redovisning och finansiering

Unicaf University (ZM)
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2019 Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cyprus Online + 28 fler

BSc Geologi

Botswana International University Of Science And Technology
Campusstudier September 2019 Botswana Palapye

Detta omfattar fysiska, kemiska och biologiska vetenskaper, inklusive jordens material, formgivning och struktur samt åtföljande ekonomiska, sociala och miljömässiga frågor.

BSC hons i geografi

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

Det primära syftet med BSc Honours examen är att befästa och fördjupa elevernas kunskap och expertis i geografi, och att utveckla forskningskapaciteten i de metoder och tekniker för det. BSc Honours är i huvudsak en kurser grad av vilka åtminstone 25% (30) av de krediter ägnas åt ett forskningsprojekt och rapportering under handledning.

Kandidatexamen i ekonomi (4 år)

Africa University - Zimbabwe
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Zimbabwe Mutare

Detta är ett 4-årigt program på heltid och parallellt. Läroplanen för detta program betonar ett integrerat tillvägagångssätt där studenten kommer att förvärva en grundläggande utbildning för att utveckla sin intellektuella och analytiska förmåga samtidigt som han förvärvar kunskap och färdigheter i professionell ledning. Som sådan kommer de första två åren att användas huvudsakligen i grundutbildning i de äldre disciplinerna Matematik, Kommunikation, Ekonomi och Humaniora medan de återstående två åren kommer att ägnas åt främst specialiserade ämnen inom redovisning, ekonomi, marknadsföring, ekonomi, mänskliga resurser hantering, riskhantering, kvantitativ analys och offentlig förvaltning.

Bsc i kriminologi / studier säkerhets

Kwararafa University
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Nigeria Wukari

Kwararafa University Wukari var licensieras som Wukari Jubilee av National Universities kommissionen 2005. Det tog fart i mars 2006 med 61 studenter som den första och enda gemenskap ägs University i Nigeria, den första universitet i Taraba och andra privata universitetet i nordöstra geopolitiska zon av Nigeria.

BSc (Hons) Software Engineering

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Marocko Casablanca Rabat Tangier + 2 fler

Detta program ger en djup förståelse för de underliggande teoretiska grundvalarna för information, teknik och system som tillämpas på moderna affärsmiljöer. Pathway är utformad för att utveckla din kunskap och kompetens inom analys, utveckling och tillämpning av socio-tekniska system och betydelsen av informationsteknik och datorkunskaper i samhället. Det ger en djup förståelse o grunden till teoretisk grund för information, teknik och system som tillämpas på moderna affärsmiljöer.

Informationsteknik, BSC hons

Middlesex University Mauritius
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Mauritius Vacoas-Phoenix

BSC Honours Information Technology kommer att ge dig en förståelse för hur IT-system kan användas för att stödja verksamheten i ett stort antal organisationer. Du kommer att lära dig hur ett modernt företag fungerar och hur man använder ett brett spektrum av tekniker för att stödja sin verksamhet.

Kandidatexamen i statsvetenskap och offentlig förvaltning

Igbinedion University, Okada
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

Stats Science & offentlig förvaltning av Igbinedion University som en av grund avdelningar på universitetet är en unik avdelning som från starten har kartlagt olika vägar till akademisk excellens. Det har program som är mycket omfattande, öppna och tillgängliga för alla.

B.Sc. i psykologi

Islamic Online University
Internet Heltid Deltid 3 - 12 år Kontakt Skolan Gambia Banjul + 1 fler

Att hjälpa andra är mycket uppmuntras i islam och arbetet med terapeut eller kurator är mycket fördelaktigt för hela samhället.

BSC (Hons) i redovisning

Botho University
Internet Heltid 54 månader September 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 fler

The Bachelor of Science med Honours i redovisning riktar sig till dem som vill komma in i redovisningssektorn, affärsbanker, investeringssektorn, företag inom den offentliga sektorn eller revisionsbolag. Programmet utvecklar förståelse för redovisning med skatter, revision, försäkring, handel, industri, finans, strategisk ledning, etc.

Kandidatexamen i datavetenskap och informationsteknologi

Christian Service University College
Campusstudier Heltid September 2019 Ghana Kumasi

Är du en ambitiös student? Och letar efter en unik möjlighet att nå en specialiserad examen i BSc. Computer Science & Information Technology? Ta reda på om det här programmet matcha dina ambitioner för en framgångsrik framtid.

Bachelor of Science i redovisning

Benson Idahosa University
Campusstudier 3 - 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

Välkommen till en möjlighet till en unik inlärningserfarenhet med utmanande läroplan som kan få dig att leda dig överallt i världen.