BSc i rekreation och turism (specialiseringar - hälsoturism, e-turism)

Klaipeda University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BSc i rekreation och turism (specialiseringar - hälsoturism, e-turism)

Klaipeda University

Översikt

 • Plats: Litauen, Klaipeda
 • Typ: Bachelor, heltid
 • Nominell längd: 3 år (180 hp)
 • Studietal: engelska
 • Utmärkelser: BSC (Civilingenjörsutbildning)
 • Undervisningsavgift: 1585 €
 • Ansökningsavgift: Ansökningsavgiften för examensprogram är för medborgare i EU: s medlemsstater eller länder i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (Ukraina, Moldavien, Georgien, Vitryssland, Armenien och Azerbajdzjan) samt de som har permanent uppehållstillstånd i Republiken Litauen: 55 €. För övriga studenter: 200 euro. (Ansökningsavgiften återbetalas inte).
 • Ansökningsfrist: 30 november 2018
 • Online ansökan: href = "https://apply.ku.lt/
 • Studier börjar 1 februari

Studiet syftar till att förbereda högkvalificerade yrkesverksamma inom rekreation och turism med erfarenhet av rekreation och turism och tjänster, redo att lösa problem och tillgodose kundens krav, kunna upprätthålla och förbättra kvaliteten på rekreation och turism tjänster och att delta i analys, administration, planering och ledning. Programmet är inriktat mot kompetens inom hälsoturism och e-turism utveckling.

Efter avslutad kandidatexamen i rekreation och turism utdelas kandidatexamen i företagsekonomi och offentlig förvaltning.

Läroplanens struktur

Rekreation och turism Turism Struktur; Turism Geografi; Rekreation och turismmarknadsföring; Rekreation och turism Händelser; Ekonomi av rekreation och turism; Hospitality Management och Administration; Turism Investeringsprojekt; Ledarskap och Change Management; Kulturellt arv; Rekreation och turismforskning; Utflyktsarrangemang och vägledande metodik.

Karriärmöjligheter

Kandidater kan arbeta i turismaffärer, resebyråer, turistinformationscentra, rekreationsföretag i orter, boende, underhållning och hälsovårdsföretag, nationella och regionala parker, turism och rekreationsadministration och förvaltningsavdelningar i kommuner samt i projektledning för turism och genomförande. Programmets specialiteter fokuserar på hälsoturism och e-turism.

Varför är studieprogrammet attraktivt?

År 2016 ackrediterades alla studieprogram för rekreation och turism med de högsta poängen för den maximala perioden.

I Reitingai- tidskriften ( www.reitingai.com ) har kandidatexamen och magisterexamen i rekreation och turism vid Klaipeda universitet blivit oberoende experter som rankats högst i Litauen under de senaste åren.

Studieprogrammet har kvalificerad akademisk och forskningspersonal; En möjlighet att utveckla interkulturella kompetenser ges genom att inbjuda besökande professorer från utlandet för att undervisa i programmet. Några av kurserna kan tas med halvvägsundervisning.

Kursplanerna för de kurser som lärs ut i programmet ger en nära koppling mellan teori och praktik. Klasser ges ofta i turism och rekreationsföretag, och utövare är inbjudna till föreläsningar och seminarier

Programmens struktur och de befintliga kompetenserna är oskiljaktiga från en aktiv, dynamisk och intressant studieprocess. De projekt som genomförts under studierna inkluderar Trumpas kinas ] A Short Film], NeAtrasta.Lt [UnDiscovered.lt], Baidarė upėje [En kanot på floden], etc.

Flexibla studieprogram, ett brett urval av kurser. Bachelorprogrammet uppdaterades genom att utveckla specialiteter inom hälsoturism och e-turism.

Geografisk tillgänglighet och en attraktiv plats för studier. Klaipėda University är ett bra val för dem som vill studera på kusten. Klaipėda är en maritima stad och erbjuder därför ett brett utbud av aktiviteter för en specialist på rekreation och turism.

Strukturen för kandidatexamen i rekreation och turism utgör förutsättningar för förvärv av ett guidningsbevis.

Rekreation och turism går utöver gränserna för ett land, därför uppmanas våra elever att använda sig av ett stort nätverk av universitetspartnerna och utomlands för att få kunskap och erfarenhet. Studenterna får möjlighet att delta i akademiska utbytesprogram ( Erasmus) och att göra praktik i utlandet

Eleverna förvärvar ytterligare sociala och medborgerliga kompetenser genom icke-akademiska aktiviteter: Studentkåren, Klaipeda- föreningen, Konstnärliga grupper, idrott etc.

Mer om studieprogram hittar du:

href = "https://www.youtube.com/watch?v=u57cnBl8_j8

href = "https://web.liemsis.lt/kuis/stp_report_ects.card_ml?p_stp_id=6436

href = "https://www.ku.lt/studies/english-degree-studies/

vittnesmål

Putinas Bielskis, generaldirektör för UAB Krantas Travel

Tror jag på ett drömjobb? Inte riktigt. Men vi alla måste lyssna på våra hjärtan och sinnen och gå vidare med hjälp av den förvärvade kunskapen. Jag lyckades. Jag har aldrig ångrat att ha studerat rekreation och turism på Klaipėda University. Studierna var en orsak till framgången för min karriär.

Varför Klaipeda University ?

 • Unikt genom sin vetenskapliga forskning och studier på marinområdet
 • EU-examensbevis erkänt världen över
 • Ett brett utbud av program
 • Internationella studier på engelska
 • Ung och snabbt växande
 • Högkvalitativ utbildning till ett rimligt pris

Mer om Klaipeda University hittar du:

href = "https://www.youtube.com/watch?time_continue=1

www.ku.lt/en

Varför Litauen?

 • En medlem i Europeiska unionen
 • 93,4% har gymnasieutbildning. Den mest utbildade nationen i Europa
 • 92% pratar ett främmande språk (vanligtvis engelska, ryska eller tyska)
 • 94% av utländska studenter rekommenderar att studera i Litauen

Mer om studier i Litauen hittar du i videon:

href = "https://www.youtube.com/watch?time_continue=2

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Klaipeda University

Senast uppdaterad September 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 1, 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
1,585 EUR
Information
Deadline
Nov. 30, 2018
Locations
Litauen - Klaipėda, Klaipėda County
Startdatum : Feb. 1, 2019
Sista anmälningsdag Nov. 30, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 1, 2019
Litauen - Klaipėda, Klaipėda County
Sista anmälningsdag Nov. 30, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan