Read the Official Description

Översikt

 • Plats: Litauen, Klaipeda
 • Typ: Bachelor, heltid
 • Nominell längd: 3 år (180 hp)
 • Studietal: engelska
 • Utmärkelser: BSC (Civilingenjörsutbildning)
 • Undervisningsavgift: 1585 €
 • Ansökningsavgift: Ansökningsavgiften för examensprogram är för medborgare i EU: s medlemsstater eller länder i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (Ukraina, Moldavien, Georgien, Vitryssland, Armenien och Azerbajdzjan) samt de som har permanent uppehållstillstånd i Republiken Litauen: 55 €. För övriga studenter: 200 euro. (Ansökningsavgiften återbetalas inte).
 • Ansökningsfrist: 30 november 2018
 • Studier börjar 1 februari

Studiet syftar till att förbereda högkvalificerade yrkesverksamma inom rekreation och turism med erfarenhet av rekreation och turism och tjänster, redo att lösa problem och tillgodose kundens krav, kunna upprätthålla och förbättra kvaliteten på rekreation och turism tjänster och att delta i analys, administration, planering och ledning. Programmet är inriktat mot kompetens inom hälsoturism och e-turism utveckling.

Efter avslutad kandidatexamen i rekreation och turism utdelas kandidatexamen i företagsekonomi och offentlig förvaltning.

Läroplanens struktur

Rekreation och turism Turism Struktur; Turism Geografi; Rekreation och turismmarknadsföring; Rekreation och turism Händelser; Ekonomi av rekreation och turism; Hospitality Management och Administration; Turism Investeringsprojekt; Ledarskap och Change Management; Kulturellt arv; Rekreation och turismforskning; Utflyktsarrangemang och vägledande metodik.

Karriärmöjligheter

Kandidater kan arbeta i turismaffärer, resebyråer, turistinformationscentra, rekreationsföretag i orter, boende, underhållning och hälsovårdsföretag, nationella och regionala parker, turism och rekreationsadministration och förvaltningsavdelningar i kommuner samt i projektledning för turism och genomförande. Programmets specialiteter fokuserar på hälsoturism och e-turism.

Varför är studieprogrammet attraktivt?

År 2016 ackrediterades alla studieprogram för rekreation och turism med de högsta poängen för den maximala perioden.

I Reitingai- tidskriften har unga experter rankats högst i Litauen under de senaste åren i bachelor- och magisterexamen i rekreation och turism vid Klaipeda universitet.

Studieprogrammet har kvalificerad akademisk och forskningspersonal; En möjlighet att utveckla interkulturella kompetenser ges genom att inbjuda besökande professorer från utlandet för att undervisa i programmet. Några av kurserna kan tas med halvvägsundervisning.

Kursplanerna för de kurser som lärs ut i programmet ger en nära koppling mellan teori och praktik. Klasser ges ofta i turism och rekreationsföretag, och utövare är inbjudna till föreläsningar och seminarier

Programmens struktur och de befintliga kompetenserna är oskiljaktiga från en aktiv, dynamisk och intressant studieprocess. De projekt som genomförts under studierna inkluderar Trumpas kinas ] A Short Film], NeAtrasta.Lt [UnDiscovered.lt], Baidarė upėje [En kanot på floden], etc.

Flexibla studieprogram, ett brett urval av kurser. Bachelorprogrammet uppdaterades genom att utveckla specialiteter inom hälsoturism och e-turism.

Geografisk tillgänglighet och en attraktiv plats för studier. Klaipėda University är ett bra val för dem som vill studera på kusten. Klaipėda är en maritima stad och erbjuder därför ett brett utbud av aktiviteter för en specialist inom rekreation och turism.

Strukturen för kandidatexamen i rekreation och turism utgör förutsättningar för förvärv av ett guidningsbevis.

Rekreation och turism går utöver gränserna för ett land, därför uppmanas våra elever att använda sig av ett stort nätverk av universitetspartnerna och åka utomlands för att få kunskap och erfarenhet. Studenterna får möjlighet att delta i akademiska utbytesprogram ( Erasmus) och att göra praktik i utlandet

Eleverna förvärvar ytterligare sociala och medborgerliga kompetenser genom icke-akademiska aktiviteter: Studentkåren, Klaipeda- föreningen, Konstnärliga grupper, idrott etc.

vittnesmål

Putinas Bielskis, generaldirektör för UAB Krantas Travel

Tror jag på ett drömjobb? Inte riktigt. Men vi alla måste lyssna på våra hjärtan och sinnen och gå vidare med hjälp av den förvärvade kunskapen. Jag lyckades. Jag har aldrig ångrat att ha studerat rekreation och turism på Klaipėda University. Studierna var en av anledningarna till framgången för min karriär.

Varför Klaipeda University ?

 • Unikt genom sin vetenskapliga forskning och studier på marinområdet
 • EU-examensbevis erkänt världen över
 • Ett brett utbud av program
 • Internationella studier på engelska
 • Ung och snabbt växande
 • Högkvalitativ utbildning till ett rimligt pris

Varför Litauen?

 • En medlem av Europeiska unionen
 • 93,4% har gymnasieutbildning. Den mest utbildade nationen i Europa
 • 92% pratar ett främmande språk (vanligtvis engelska, ryska eller tyska)
 • 94% av utländska studenter rekommenderar att studera i Litauen

Program taught in:
Engelska
Klaipeda University
Last updated October 20, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Feb. 1, 2019
Duration
3 år
Full-time
Pris
1,585 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 1, 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 1, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum