BSc (Hons) i anläggningar

Allmänt

Programbeskrivning

BSc (Hons) i anläggningar

Är du intresserad av att utveckla din karriär inom anläggningsledning med en BSc i anläggningar och arbetsplatshantering? Denna utbildning har utformats av Portobello Institute för flexibelt lärande så att du kan studera i din egen tid. Stödda seminarier levereras under helgen med ett till ett stöd tillgängligt för dig under hela din inlärningsresa. Deltagande vid stödda seminarier är inte obligatoriskt.

Vi förstår utbildningsbehovet för dem som arbetar inom FM-sektorn, utmaningarna med att arbeta långa timmar i en krävande roll, samtidigt som vi försöker balansera hemlivet. Denna grad och inlärningssätt passar dig perfekt och kommer att stödja dig för att uppnå de kvalifikationer du behöver för att utveckla din karriär. Denna BSc (Hons) i anläggningar

Varför ska jag studera denna examen?

Portobello Institutes BSc Hons i anläggningar och arbetsplatshantering ger dig möjligheten att uppnå en nivå 8-examen genom ett flexibelt leveranssätt utformat för att passa inlärning i ditt livliga arbetsliv. Med efterfrågan och möjligheterna för professionellt kvalificerade FM: er på en högsta gång, utnyttjar denna examen utbudet av discipliner från ekonomisk till riskhantering, ledarskap till projektledning och operationshantering till innovation och affärsutveckling. Denna branschspecifika BSc Honours-examen är den enda kvalifikationen av sin typ som är tillgänglig för dem som vill få en kvalifikation och avancera inom denna snabba sektor.

Vad är blandat lärande?

Denna BSc Hons i anläggningar och arbetsplatshantering har specifikt utformats för leverans genom blandat lärande. Det passar dig mycket om du arbetar på heltid med begränsad fritid men ändå vill uppnå din examen. Kursen levereras över 3 akademiska år, var och en av varaktighet på 8 månader, med stödda seminarier som hålls under schemalagda helger. Innehållet för detta program nås via online-inlärningsplattformen, Moodle. Allt som krävs för att genomföra denna kurs ingår i denna enkla att navigera och använda plattformen. En del av den första workshopen är en tutorial om hur man använder online-plattformen och hittar information som behövs.

Vad kommer jag att lära mig under denna kandidatexamen i anläggningar och arbetsplatshantering?

Under detta program kommer du att lära dig färdigheter som kritisk analys och problemlösning, grunderna för att utveckla strategiska beslutsfattande. Du kommer att lära dig de viktigaste teorierna, koncepten och ramarna som ligger till grund för studien av företagsledning i ett FM-sammanhang. Praktiska branschinsikter och presentationer säkerställer att du kan relatera teori till verkliga scenarier. Du kommer att lära dig om den roll som Faciliteter har

Vem ska jag lära av?

Programledningen och handledningsteamet för denna anläggning och arbetsplatshanteringsgrad har valts noggrant utifrån deras kvalifikationer och kombinerade praktiska erfarenheter inom Facilitetshantering och utbildning. Deras erfarenhet inom både sektor och utbildning ger våra studenter möjlighet till vägledning och hjälp under hela deras inlärningsresa.

123685_conference-room-768441__340.jpg
Free-Photos / Pixabay

Kvalifikationer Gained

BSc (Hons) i anläggningar

Ramar för kvalifikationer i Irland och Storbritannien

De irländska och brittiska kvalifikationsmyndigheterna har samarbetat om initiativ som främjar öppenhet, erkännande och mobilitet av kvalifikationer mellan våra respektive jurisdiktioner. Kvalifikationsmyndigheterna i Storbritannien och Irland har kommit överens om kvalifikationsramarna i drift, Brexit kommer inte att påverka detta avtal.

Studenter är registrerade som grundläggande studenter vid London Metropolitan University och kommer att få ett studentkort som bekräftar deras studentstatus.

Ingångskrav

Ingångskrav

Anmälan sker genom direkt ansökan till Portobello Institute.

För att erkänna dina tidigare kvalifikationer och ge dig kredit för det erfarenhetslärande du har som ett resultat av ditt arbete hittills, har vi utformat denna examen med flera inträdespoäng. Om du är osäker på var du passar, vänligen kontakta oss på 01-8920020 eller via e-post info@portobelloinstitute.ie så kan vi hjälpa dig att identifiera rätt post för dig.

Tillträde till första året

Om du försöker gå in i det första året av denna examen måste du uppfylla ett av följande kriterier.

 • BIFM nivå 3
 • Lämna certifikat
 • Erfarenhetslärande inom FM eller relaterat område
 • Senior handelscertifikat

Avancerad inträde till andra året

Du kan ansöka om avancerad tillträde till andra året på BSc (Hons) i Faciliteter

 • Relevant annan kvalifikation på 3: e nivå, t.ex.: IWFM nivå 4-examen
 • Senior Trade Cert med stor erfarenhet och tre godkännanden - kräver inträdesbedömning via ansökningsprocessen

Avancerad inträde till tredje året

Du kan ansöka om avancerad inträde till det sista året för BSc (Hons) i Faciliteter

 • Relevant annan nivå 7-grad
 • Nivå 5 eller 6 examen från IWFM Diploma

Anmälan med erfarenhetslärande

Studenter kan ansöka om inträde på MSc-anläggningarna

 • Minst 3 års erfarenhet i en ledande roll på ledningsnivå
 • Betydande arbetslivserfarenhet i en operativ roll.

Ansökningsprocess

 • Steg 1 - Fyll i onlinebokningsformuläret.
 • Steg 2 - De sökande kommer att kontaktas för bekräftelse / bevis för att uppfylla inträdeskriterierna och inträdesåret bekräftas.
 • Steg 3 - Bekräftelse av en plats kommer att ges till de sökande som omedelbart uppfyller kriterierna.

eller

 • Sökande som inte uppfyller kriterierna kan bli skyldiga att delta i IWFM-nivå 3-certifikatet med ett erbjudande om en plats på programmet som utfärdas efter att certifikatet har slutförts. Detta program är tillgängligt via Portobello Institute.

Observera att platser på denna kurs endast bekräftas när undervisningsavgifterna har erhållits. Tidig applicering rekommenderas.

123690_men-1979261_960_720.jpg
089 fotografering / Pixabay

Kursstruktur, stöd

Detta är en blandad inlärningskurs som levererats under 3 akademiska år med stödseminarier som hålls under schemalagda helger.

Semester 1

Varje modul börjar med ett seminarium som är utformat för att hjälpa dig att slutföra modulen. Att delta i seminarier är inte obligatoriskt och levereras i syfte att introducera dig till din modulhandledare, fastställa inlärningsresultat, innehåll, bedömningsstrategi och förväntningar på kompetens / kunskapsutveckling.

Allt kursmaterial finns på Moodle online-inlärningsportal, som är enkel att använda online-plattformen speciellt utformad för online-inlärningsprogram. Under introduktionen kommer du att presenteras för plattformen med en praktisk demonstration av hur man använder portalen och får åtkomst till lektioner snabbt och enkelt. För att genomföra denna kurs måste du ha en grundläggande kunskap om att använda en dator och söka på internet för forskningsändamål.

Kursens mål, lärandemål

Kursens mål

Under detta utbildningsprogram kommer du att utveckla ämnesspecifik kunskap i de moduler som beskrivs nedan. Vi hjälper dig att utveckla färdigheter som kritisk analys och problemlösning - grunden för att utveckla strategiska beslutsförmågor. Praktiska branschinsikter och presentationer säkerställer att du kan relatera teori till verkliga scenarier.

Lärandemål

Lärandemålen för BSc (Hons) i faciliteter

 • Att utveckla omfattande kunskap och förståelse för de viktigaste teorier, begrepp och ramar som ligger till grund för studien av företagsledning i ett FM-sammanhang.
 • För att utvärdera den roll som Faciliteter
 • Att bedöma hur den tekniska utvecklingen formar energihanteringspraxis i moderna anläggningar.
 • För att utvärdera hur den yttre miljön påverkar anläggningshantering och dess arbetsplats.

Modulinnehåll

År 1

 • Grundläggande förvaltning
 • Beslutsfattande inom faciliteter för hantering
 • Förstå arbetsplats- och faciliteterhantering
 • Arbetsplatsen Operations and Facility Management

År 2

 • Business Research Methods
 • Ledarskap och förändring på arbetsplatsen
 • Riskhantering på arbetsplatsen
 • Fastighets- och kapitalförvaltning i faciliteterhantering
 • Hantera personer för anläggningens hantering
 • Budgettering för hantering av faciliteter

År 3

 • Strategisk ledning för arbetsplatsen och faciliteter för hantering
 • Forskningsuppgift för arbetsplats- och faciliteterhantering
 • Projektledning i faciliteterhantering
 • Arbetsplatser och faciliteter för hantering av supporttjänster
 • Företags- och socialt ansvar och energihantering för anläggningschefer
 • Finanshantering
 • Upphandlings- och kontraktshantering för arbetsplatsen och anläggningens hantering

Titlarna på dessa moduler kan ändras.

Kursavgifter och enkel betalningsplan

Kurspris 4 995 € per år

LMU Bedömningsavgift £ 385 stg

Enkel betalningsplan

Följande plan är tillgänglig för studenter som vill sprida betalningen för detta program.

 • 1 200 € insättning betalas vid bokningen.
 • 8 betalningar på 510 € som ska betalas den 10: e månaden som börjar månaden efter startdatum - total kostnad - 5.280 €
 • Bedömningsavgifterna betalas före eller före startdatum.

Observera att internationella studenter inte är berättigade till betalningsplaner.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continu ... Läs mer

Portobello Institute was established in 1981 and is built on the shoulders of some very wonderful and inspirational individuals. The Institute was originally set up by Delia Lyons and has been continuously advanced by her daughter Rebekah Lyons, another forward-thinking and hard-working woman. Läs mindre