BSC bank & finans

St Martin’s Institute of Information Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BSC bank & finans

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Bank & Finans

&nbsp

Institutionen för redovisning och finansiering vid St Martins Institute erbjuder en helt ny av grad forskat och utvecklat av London School of Economics och statsvetenskap (LSE). Dessa grader ger dig en förståelse för redovisning och finansiering, bank och finans som kommer att vara användbart under hela din karriär. Detta innebär att vi inte bara lär redovisning eller tekniker bank och fokusera på computational färdigheter i syfte att omedelbar tillämpning, men att göra det möjligt för våra studenter att bedöma deras användbarhet i olika sammanhang. Vi uppmuntrar dig att anta ett kritiskt och flexibelt synsätt och att titta på frågan ur olika perspektiv, bland annat den internationella dimensionen.


Vem är det för?

• Om du vill arbeta inom områdena redovisning, revision, bank, investeringar, försäljning, affärer, ekonomi och förvaltning.

• Om du för närvarande arbetar vill utveckla dina yrkesmässiga färdigheter och kunskaper ytterligare.

• Om du äger ett företag och vill utvecklas själv och ditt företag till högre nivåer.


Dragen av graden

Denna grad ger en insatt i bank och finans inom en stark samhällsvetenskaplig ram och en internationell prägel, utvecklad i samråd med akademiker och yrkesverksamma i hela världen. Ämnesguiderna tillhandahålls för att stödja våra föreläsningar är skrivna av internationellt erkända ledare inom både akademisk forskning och inom professionella revisorer och de finansiella marknaderna.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Malta - Hamrun
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Malta - Hamrun
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan