Read the Official Description

Plats: Canterbury

Detta program ger en insatt i verksamheten och specialistkunskaper och färdigheter i internationella affärer.

Den moderna affärsmiljön blir alltmer internationell. Därför fokuserar programmet på kärnämnen som är viktiga för alla företag framgång, i kombination med studier av aktuella frågor inom den internationella affärsmiljön. Du har möjlighet att studera ett modernt europeiskt språk, och möjlighet att tillbringa ett år i Europa eller Asien vid ett av våra partneruniversitet.

Programmet utrustar dig med de viktiga färdigheter och kunskaper som är väsentliga för att hantera ett företag, både nationellt och i ett internationellt sammanhang. Det kommer starkt tilltala studenter som funderar på en framtida karriär inom internationell förvaltning.

Examensalternativ

International Business programmet är en 3 eller 4 år examen med en extra 3: e året tillbringade vid ett partneruniversitet i Europa eller Asien, eller på ett professionellt praktik, för att förbättra din upplevelse och anställbarhet.

Året utomlands kommer att äga rum mellan år 2 och 3. Det kommer att förse dig med en integrerad kunskap om de ekonomiska, sociala och kulturella miljö som förvärvats genom språket och affärsstudie. Du kommer att behöva välja moduler i ett europeiskt språk för att få tillgång året i Europa eller Asien som kommer att ge dig en god förståelse av språket och kulturer i andra regioner.

Enstaka Utmärkelser:

  • BSc (Hons) International Business (N126)
  • BSc (Hons) International Business med ett år utomlands (N127)
  • BSc (Hons) International Business med ett år i industrin (N128)

Utveckla din anställbarhet

Vi rankas 20 i Storbritannien för examen elevernas sysselsättningsmöjligheter enligt The Times Good University Guide 2016.

BSC (Hons) International Business examen ger dig den akademiska grunden du behöver för en karriär inom internationell affärsverksamhet eller ledning. En Kent examen ger studenterna goda karriärmöjligheter och akademiker gående har ett utmärkt rykte bland arbetsgivare. Vår International Business akademiker hitta arbete i och konsultverksamhet både utomlands och i Storbritannien den offentliga och den privata sektorn. Utexaminerade från Kent har gått vidare för att ta upp positioner på en rad olika företag och branscher, bland Deloittes, KPMG, Pricewaterhouse Coopers, Lloyds, Sainsburys PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! Storbritannien, Thames Valley Police, Heineken, ett brett utbud av mediebyråer och management konsultföretag. Andra akademiker har också gått på att starta egna framgångsrika affärsprojekt eller nystartade företag.

Kent Business School presenterar en mängd möjligheter för dig att vinna mycket mer än din värdefulla civilekonomexamen. Vi har starka kontakter med många globala organisationer, och ge möjligheter för dig att nätverka med dem och förvärva användbara anslutningar så att du kan förbättra din elev erfarenhet och öka din anställningsbarhet. Vi håller evenemang eller verksamhet med sådana organisationer och föreningar som också kommer att gynna ditt lärande och förbättra dina framtida karriärmöjligheter. Vi erbjuder idealiska faciliteter i en internationell inlärningsmiljö för dig att skapa associationer till vänner och kollegor samtidigt på skolan och efter examen, som en del av Kent Business School alumner, som kommer att förbli med dig långt efter du examen och kan ge stöd i ditt framtida karriär.

Organisationer som tillhandahåller praktikplatser för ditt år i industrin eller år se utomlands detta system som ett effektivt sätt att hitta potentiella nya medarbetare, så båda systemen ger dig en klar fördel när det kommer till utsikterna till arbete och verkligen förbättra dina karriärmöjligheter.

På Kent Business School att du kommer att få många av de viktigaste överförbara färdigheter arbetsgivarna söker. Du får lära sig att kritiskt analysera, tänka kreativt, uttrycka dina åsikter övertygande, hantera din tid effektivt och fungerar bra självständigt och i grupp.

Studenter som vill studera utomlands i ett år behöver minst i genomsnitt 60% för etapp 1 och etapp 2, med god uppslutning och akademisk status. Studenter måste fylla Overseas Travel Health Questionnaire, och delta i en före avresan information från Go Abroad laget. Se de tillgängliga alternativen genom programmet. Studera utomlands platser är alltid i mån av tillgång.

Program taught in:
Engelska
Kent Business School, University of Kent

See 5 more programs offered by Kent Business School, University of Kent »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum