BIng (Hons) i Byggteknik och Management

Allmänt

Programbeskrivning

Uppdrag

Ge ett toppmodernt program som speglar en flexibilitet i förändring för att matcha den snabba utvecklingen av ny teknik som används inom byggbranschen och för att uppnå BUE och fakultetens nyckelmål för att främja kulturell, ekonomisk, social och teknisk utveckling via kompetenta byggteknik och ledande akademiker, utbildade till de bästa akademiska normerna i Storbritannien, vilka är oberoende elever.

Utmärkande funktioner i programmet

BUE-uppdraget är att vara den ledande leverantören av högkvalitativ brittisk stilutbildning i MENA-regionen. Universitetet är engagerat i att säkerställa UK-valideringen av sina program och för att säkerställa en studentupplevelse som överensstämmer med brittiska standarder. Byggd på grundval av institutionell kvalitetssäkring är ämnesnivå validering och fakulteten har åtagit sig att se till att dess brittiska validerande partner bekräftar att dess utbildningsprogram överensstämmer med brittiska standarder. En indikator på detta blir dubbeltilldelningen av både en egyptisk BSc och en BIng från ett brittiskt universitet i civilingenjör.

Civilingenjörsdepartementet vid BUE strävar efter att tillhandahålla aktuella tekniska program, som det här programmet Construction Engineering and Management (CEM), för att tillhandahålla en självständig civilingenjör som kan klara av och hantera dagens och morgondagens snabbväxande högteknologiska strukturer, byggteknik och projektledningsteknik. Programmet erbjuder en unik uppsättning moduler och specialområden som gör det möjligt för studenten att utveckla nödvändiga färdigheter och / eller bakgrund för syftet.106983_audi3.png

Dessutom kommer vi att söka ackreditering av detta examensprogram med Institutet för Civilingenjör, Storbritanniens ledande yrkesorganisation för denna programdisciplin. Godkända utbildningar är de föredragna och snabba rutorna för dem som syftar till att erhålla professionell kvalifikation av Chartered Engineer (CEng).

I skrivande stund, och så vitt vi vet, gör den här kombinationen av akademisk och professionell ackreditering vårt konstruktionsteknik och civilingenjörsavdelning (BUE) ganska unikt i både Egypten och den omgivande regionen.

Programmets mål

Konstruktionstekniken och förvaltningen syftar till att

 • Ge eleverna följande:
  • systematisk förståelse av kunskapsbasen inom civilingenjör, byggteknik och projektledning;
  • förmåga att analysera komplexa problem både systematiskt och kreativt,
  • förmåga att göra sund bedömning i frånvaro av fullständiga uppgifter och tydligt kommunicera sina slutsatser
  • förmåga att vara självstyrd, innovativ, hantera och lösa problem och
  • oberoende inlärningsförmåga för fortsatt yrkesutveckling.
 • Erbjuder en bred läroplan som ger toppmoderna kunskaper och praktiska färdigheter inom byggteknik och projektledning.
 • Ge en inlärningsmiljö som gör det möjligt för studenter med hög medfödd förmåga att nå sin fulla potential, personligen och akademiskt, så att de i sin examen kan och välja att välja mellan många olika karriärer och ha förståelse, kunskap och personliga mognad för att göra en snabbt bidrag till sin valda anställning eller forskningsområde.
 • Ge ett program som uppfyller utbildningskraven för alla lämpliga yrkesinstitutioner, både nationella och i Storbritannien, för respektive medlemskap / Chartered Engineer-status.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Läs mer

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Läs mindre