BIng (Hons) Civilingenjör

Allmänt

Programbeskrivning

Nyckelinformation

 • Startdatum: oktober 2021
 • BIng (Hons) UCAS: H200 3 år
 • BIng (Hons) UCAS: H201 4 år med yrkesutbildning
 • BIng (Hons) UCAS: H202 4 år med grundår
 • BIng (Hons) UCAS: H203 5 år med grundår och yrkesutbildning

Varför välja den här kursen

Våra civilingenjörskurser ger dig en branschfokuserad, praktisk utbildning som förbereder dig för arbete som professionell civilingenjör. Det finns en stark betoning på strukturteknik, och under hela din kurs kommer du att arbeta med integrerade designprojekt som är inriktade på branschrelevanta fallstudier.

Våra nära förbindelser med industrin gör det möjligt för dig att ta en anställd yrkesutbildningspraktik hos ett av världens ledande entreprenörs- eller konsultföretag. Detta ger dig värdefull erfarenhet som bidrar till chartring.

Vad du ska studera

På våra helt ackrediterade kurser kommer du att studera en livlig blandning av moduler som bygger på Surreys enastående expertis inom områden som vatten- och miljöteknik och avancerad geoteknik. Du lär dig inte bara genom föreläsningar, handledning och praktiska utmaningar, utan från industritalare, webbplatsbesök och ett första års fältresa.

Oavsett om du bestämmer dig för en BIng eller MEng, kommer du att studera samma innehåll under de tre första åren och genomföra ett större tredjeårsprojekt om ett ämne du väljer. MEng-studenter gör sedan ett magisterår som täcker de fulla akademiska kraven för att bli en civilingenjör.

"Verklig erfarenhet genom industriella placeringar har hjälpt mig att mäta vad som verkligen händer i branschen och har gett mig ett försprång när jag genomför kurser." Ben Elphick, student

"Jag valde att studera civilingenjör vid Surrey på grund av dess utmärkta band med industrin." Chris Candy, student

Surrey / ICE-stipendium

Surrey / ICE Scholarship Scheme är ett unikt partnerskap mellan Surrey, Institution of Civil Engineers (ICE) och ledande anläggningsföretag.

När du väl har godkänts i systemet, kommer du att matchas med ett industriföretag som kommer att stödja dig under din tid på Surrey. Du kommer att dra nytta av £ 1 650 per år för att stödja dina studier, tjänstemän under din kurs inklusive ett yrkesutbildningsår och snabbträning för att förbättra din karriärpotential.

Faciliteter

Specialiserade faciliteter inkluderar:

 • Strukturer (Instron) laboratorium
 • Specialbyggda jordmekanik- och geologilaboratorier
 • Kompositer teknologilaboratorium
 • Centrum för miljöhälsoteknik (CEHE)
 • Sex vindtunnlar inklusive en vindtunnel

148261_Unifrog1_Stag.jpgUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148261_Unifrog1_Stag.jpg" />

Professionellt erkännande

BIng (Hons) - Institute of Highway Engineers (IHE) - Ackrediterat av Institute of Highway Engineers (IHE) på uppdrag av Engineering Council för att fullt ut uppfylla det akademiska kravet på registrering som Ingående ingenjör och delvis uppfylla det akademiska kravet för registrering som Chartered Engineer.

BIng (Hons) - Institution of Civil Engineers (ICE) - Ackrediterad av Institution of Civil Engineers (ICE) på uppdrag av Engineering Council för att helt uppfylla det akademiska kravet på registrering som en Ingående ingenjör och delvis uppfylla det akademiska kravet för registrering som Chartered Engineer.

BIng (Hons) - Institution of Structural Engineers (IStructE) - Ackrediterad av Institutionen för Structural Engineers (IStructE) på uppdrag av Engineering Council för att helt uppfylla det akademiska kravet på registrering som Ingående ingenjör och delvis uppfylla det akademiska kravet för registrering som Chartered Engineer.

BIng (Hons) - Chartered Institution of Highways and Transportation (CIHT) - Ackrediterad av Chartered Institution of Highways and Transportation (CIHT) på uppdrag av Engineering Council för att fullt ut uppfylla det akademiska kravet på registrering som inkorporerad ingenjör och delvis uppfyller det akademiska kravet på registrering som en civilingenjör.

BIng (Hons) - Europeisk ackreditering av ingenjörsprogram (EUR-ACE) - Detta program är ackrediterat av European Ackreditering of Engineering Programs (EUR-ACE)

Karriärer och kandidatutsikter

Vi erbjuder karriärinformation, råd och vägledning till alla studenter när de studerar hos oss, som utvidgas till våra alumner i tre år efter att ha lämnat universitetet.

Våra kurser producerar höganvändbara akademiker som är väl förberedda för kraven på en karriär inom bygg- och anläggningsindustrin. Våra akademiker fortsätter att arbeta för ett brett spektrum av företag, inklusive stora konsultföretag och entreprenörer som Costain, Atkins, WSP, Skanska, Balfour Beatty och Mott MacDonald.

En av anledningarna till vår utmärkta anställbarhetsrekord är kvaliteten på vårt professionella utbildningsprogram. Inte bara bidrar denna arbetslivserfarenhet till charterarbete, det ger också våra studenter en bestämd fördel när arbetsgivare gör erbjudanden.

Nyutexaminerade har anställts i roller som:

 • Graduate Site Manager, Walker Construction
 • Civilingenjör, Atkins
 • Civilingenjör, Mott MacDonald
 • Assistent projektledare, Lendlease Group
 • Byggnadsingenjör, GDC-partnerskap
 • Graduate Structural Engineer, ARUP
 • Graduate Site Engineer, Costain

"När jag först besökte campus kände jag mig hemma. Jag älskade känslan av det och föreläsarna var så entusiastiska över kursen." Lydia Walpole, examen

"Folket på Surrey var så välkomnande att det under mina fem år kändes som min andra familj. Avdelningen är fantastisk och så stödjande." Irosha Gunatunga, examen

148266_rsz_unifrog_5_waites.jpgUniversity of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148266_rsz_unifrog_5_waites.jpg" />

Ingångskrav

En nivå

Övergripande

 • BIng (Hons): BBC.
 • BIng (Hons) med grundår: CCD inklusive matematik C och antingen fysik eller kemi eller motsvarande.

Obligatoriska ämnen: Matematik i klass B och en av biologi, kemi, design och teknik, vidare matematik, IKT, fysik, datavetenskap, geografi.

Observera: Allmänna studier på A-nivå och kritiskt tänkande på A-nivå accepteras inte.

Sökande som tar den vetenskapliga praktiska rekommendationen måste klara.

GCSE eller motsvarande: Engelska språket i klass C (4) och matematik i klass C (4) (eller motsvarande).

Engelska språkkrav

 • IELTS Academic: 6,0 totalt med 5,5 i varje element.

Om du för närvarande inte uppfyller den nivå som krävs för ditt program, erbjuder vi intensiva förhandskurser i engelska , som är utformade för att ta dig till den nivå av engelska förmåga och skicklighet som krävs för dina studier här.

avgifter

De årliga studieavgifterna för kurser som börjar i oktober 2021

 • Storbritannien: 9 250 £
 • Utomlands: 21 400 £

placeringar

Du har möjlighet att genomföra en yrkesutbildning som en del av kursen. Detta ger dig möjlighet att utveckla din professionella, akademiska och personliga potential, vilket hjälper dig att förbereda dig för din framtida karriär.

En betydande del av praktikanter vid Surrey erbjuds jobb på forskarnivå eller går på forskarutbildning.

Anläggningar inom civilingenjör

Cirka 50 procent av våra studenter väljer att göra ett yrkesutbildningsår. Detta gör det möjligt för dem att få erfarenhet inom en specialiserad ingenjörssektor, tjäna en bra lön, förbättra sitt CV och börja bygga upp ett nätverk av kontakter.

Att gå på praktik gör att du kan tillämpa och fördjupa den kunskap du har fått i Surrey och uppskatta saker som inte kan läras i en föreläsningsteater eller ett laboratorium.

Den praktiska erfarenheten du bygger inom områden som hälsa och säkerhet räknas mot att bli en civilbefälhavare. Du får också förbättrade färdigheter mellan mänsklig personal och ledning som är mycket uppskattade av arbetsgivare, vilket ger dig en riktig start när du går in på arbetsmarknaden.

Under din placering förblir du medlem av universitetet och en praktikledare för professionell utbildning som kommer att övervaka dina framsteg kommer att besöka dig och kontakta ditt företag för att säkerställa att du får ut det mesta av upplevelsen.

Våra studenter går på praktikplatser med en rad ingenjörsföretag både i Storbritannien och utomlands, till exempel:

 • Arcadis
 • Atkins
 • Bachy Soletanche
 • BAM Nuttall
 • capita
 • Costain
 • Eurovia
 • Hewson
 • Mott MacDonald
 • Skanska
 • Tony Gee och Partners
 • Färjkarl
 • WSP

"Min stoltaste prestation med placering var förmodligen att arbeta på några av Londons största, mest ikoniska byggnader." Dylan Wakerley, student

”Jag lärde mig hur mycket jag tycker om att arbeta inom strukturell design och undervattenteknik; det är en så bred, utmanande och intressant aspekt av anläggningsteknik. " Emanuela Dyrma, student

Studera och arbeta utomlands

Vi ger våra studenter möjlighet att skaffa sig internationell erfarenhet under sina studier genom att utnyttja våra utbytesavtal med utomeuropeiska universitet eller genom att slutföra en yrkesutbildning utomlands.

Vill du studera vid en utomeuropeisk institution som en del av din examen eller arbeta utomlands under ditt yrkesutbildningsår? Kanske vill du vara volontär i Indien eller lära dig mer om brasiliansk affärer och kultur i São Paulo under din sommarlov? Med mer än 200 partnerskap, från 50 olika länder över hela världen, finns det något för alla.

Möjligheten att åka utomlands är inte bara en mycket trevlig upplevelse, men du kommer också att utveckla nyckelfärdigheter och kunskaper som kommer att stärka ditt CV och öka din anställbarhet.

Observera: statusen för Erasmus + -schemat beror på resultatet av Brexit-förhandlingarna.

Det internationella utbytesprogrammet ger dig som grundstudent möjlighet att studera utomlands vid ett partneruniversitet under en termin eller ett helt läsår som en del av din kurs. Under sitt andra år kan civilingenjörsstudenter för närvarande studera vid dessa partneruniversitet:

 • USA (Texas, North Carolina, Cincinnati, Florida, Virginia och Kalifornien)
 • Australien (La Trobe, Monash, Swinburne i Melbourne; University of Sydney, Wollongong eller Queensland i Australien)
 • Singapore
 • Sydkorea
 • malaysia
 • Hong Kong
 • Nya Zeeland

Utbytesprogrammet gör att du kan studera och bo i ett annat land utan att betala extra studieavgifter. På så sätt kan du bredda dina horisonter, träffa andra studenter och uppleva studentlivet på några av världens mest prestigefyllda universitet.

Att studera utomlands gör det också möjligt för dig att bli mer självständig och lära dig hur du anpassar dig och anpassar dig till ett annat lands kultur och akademiska klimat.

Du kan också välja att ta en praktikplats i ett annat land. Studenter har arbetat på Hewson Consulting, WSP Parson Brinkerhoff och Arup i Hong Kong, Melcro Crown i Macau, Ryobi-Kiso i Singapore och Al Shafar Contracting i Indien.

Senast uppdaterad Dec 2020

Om skolan

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practica ... Läs mer

The University of Surrey is a global community of ideas and people, dedicated to life-changing education and research. With a beautiful and vibrant campus, we provide exceptional teaching and practical learning to inspire and empower our students for personal and professional success. Through our staff and students, Surrey achieves great things. Läs mindre