Läs den officiella beskrivningen

Vår Komplett Skådespelare programmet kommer hjälpa till att förbereda dig för den verkliga världen att agera proffs idag: genom att införliva så många arenor och medier som möjligt. Från teater till film, TV, voice-over arbete, reklamfilmer och webisodes, kan vi hjälpa dig att bli en skicklig, modern skådespelare. Våra studenter examen med erfarenhet av att arbeta framför en kamera, en mikrofon och en levande publik - vilket innebär att du kommer ha skryta när du är redo att slå arbetsmarknaden eller audition kretsen.

SFUAD erbjuder en unik uppsättning av erfarenheter för att utveckla Complete Skådespelare: Fyra huvudscenproduktioner per år, för vilka alla agerar elever (även Freshmen) krävs att provspela.

Fyra blackbox produktioner per år, samt mindre studentdrivna shows.

Studentfilm gjutning genom filmen Skolan.

Skjut stjärnorna! via Filmskolan, vilket skapar en möjlighet för studenter att agera med A-lista Hollywoodstjärnor.

Aktörers workshops, som presenterar personal över hela branschen i små klassrummet inställningar. Möjligheter på tv, kommersiella, och har produktioner via vår on-campus gjutning företaget, Midthunder gjutning.

Praktik med Garson Studios produktioner, såsom A & E: s "Longmire". I det förflutna har det funnits elev praktik möjligheter på långfilmer, inklusive "True Grit", "Cowboys & Aliens", "No Country for Old Män", och mer.

Nyckeln till SFUAD s Komplett skådespelare träning är en kombination av två välrenommerade program. Den Performing Arts Department har erkänts som en av Top 5 Program Utanför Los Angeles genom Backstage tidningen, och Filmskolan är listad bland de 15 mediaprogram från Variety magazine. Denna unika kombination av ledande program teater och film på ett campus ger våra studenter stora möjligheter att bedriva en utbildning och karriär som skådespelare.

Den BFA i Theatre (tillförordnad Specialisering) kräver 120 poäng består av 36 poäng i liberal arts kärna, 80 poäng i större krav, och 4 poäng i utsedda valfria.

Fria konsterna grundläggande krav: 36 poäng

Liberal Arts grundläggande krav (16 poäng)

  • FRYE 1025 Liberal Arts Seminar (4 poäng)
  • ENGL 1050 Skriva Roundtable I (4 hp)
  • ENGL 1051 Skriva Roundtable II (4 poäng)
  • Soye 2050 Sophomore Roundtable seminarium (4 poäng)

Liberal Arts Distribution grundläggande krav (12 poäng)

Kulturell mångfald Course (4 poäng) Etiska Ansvar Course (4 poäng)

Större stiftelser: (4 poäng)

Thea 1041 Voice I (vårterminen Freshman) (2 poäng) Thea 1041 Voice I (höstterminen sophomore) (2 poäng)

Program undervisas på:
Engelska

Se 19 fler kurser från Santa Fe University of Art and Design - SFUAD »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid
Pris
127,394 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum