BCom hons i materiella utvärdering och förvaltning

University of Johannesburg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BCom hons i materiella utvärdering och förvaltning

University of Johannesburg

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskaper och förståelse i disciplinerna fastighetsvärdering och förvaltning. Programmet omfattar en bred läroplan för att förbereda doktoranden för ett brett spektrum av fastighetsrelaterade specialiteter. Läroplanen omfattar ämnesområden som sträcker sig från fastighetsvärdering och äganderätt, egendom finansiering och fastighetsförvaltning.

Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom varje ämnesområde samt tillämpningen av integritet och etik i en professionell miljö. Mastering av läroplanen kommer att ge studenterna kompetens att kombinera komplexa värdering, hantering, ekonomiska och rättsliga principer för att höja värdet på de enheter som använder dem. Den framgångsrika studerande kommer att få en övergripande fastighetsvärdering och fastighetsförvaltning perspektiv som kommer att ge dem en konkurrensfördel för sysselsättning och förbereda dem för fortsatta studier inom detta område.

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en Bachelor of Commerce (finans) eller annan relevant kompetens bedömas på New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6. Avdelningen kan kräva slutförandet av ett överbryggande program bör eleverna inte överensstämmer med reglerna för tillträde avseende vilka specifika ämneskunskaper i Fastighetsvärdering och Management. Slut behörighet kommer från tid till annan anges av institutionen.

Kontaktuppgifter: André Kruger / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan