Read the Official Description

Syftet med denna kvalifikation är att utveckla den tillämpade kompetens studenten på avancerad nivå i, analys, tolkning och tillämpning av ekonomiska principer och metoder.

Detta program kommer att förbereda eleverna att reflektera över sina egna ekonomiska program för att bedöma effekten av dessa i den holistiska sammanhang för ekonomi och ekonometri. Slutligen kommer det att förbereda dem för vidare studier i ekonomi och ekonometri som en vetenskap.

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en kandidatexamen, med ett genomsnitt på 65% för Economics 3 (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6) och i genomsnitt 65% för antingen ekonometri 3 (New NQF nivå 7 / OldNQF nivå 6) eller matematik 3 (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6) eller statistik 3 (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6), som skall beaktas för inträde i Honours program.

En potentiell student i besittning av en kandidatexamen i ekonomi med ett genomsnitt på 60 till 64% för ekonometri 3 (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6) och i genomsnitt 65% för Economics 3 (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6), erhålla villkorad godkännande i utmärkelser programmet, och måste klara en ingång modul i matematik innan registreringen.

Studenter som har avslutat en Bridging programmet i nationalekonomi är inte tillåtet att formulera i utmärkelser programmet.

Kontaktuppgifter: Dr Josine Uwilingiye / 011 559 2531 / juwilingiye@uj.ac.za

Program taught in:
Engelska

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum