Läs den officiella beskrivningen

Syftet med programmet är att ge studenterna nödvändiga kunskaper att göra högkvalificerade professionellt arbete i disciplinerna förvaltning redovisning och finansiering. Programmet består av en bred läroplan att förbereda doktoranden för ett brett spektrum av finansrelaterade specialiteter. Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom varje ämnesområde samt tillämpningen av integritet och etik i en professionell miljö. Maste av läroplanen kommer att ge studenterna kompetens att syntetisera komplexa, ekonomistyrning, prestanda och principer risk för att driva och höja värdet på de enheter som använder dem. Den framgångsrika studerande kommer att få en övergripande finansiella och affärsmässigt perspektiv som kommer att ge dem en konkurrensfördel för anställning. Dessutom ska studenten vara förberedd för vidare studier inom området genom att utveckla forskning och rapportering färdigheter genom att fylla i en övervakad forskningsprojekt inom området ekonomisk förvaltning.

Programmet är i linje med kompetensramverk och läroplanen krav Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Studenter som fullföljer BCom Hons (Financial Management) är beredda att skriva Cima yrkeskvalifikationer prov som leder till en Associate Chartered Management Accountant (ACMA) beteckning.

Programmet är inriktat på att förbereda studenterna för en yrkesexamen med Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en Bachelor of Commerce kvalifikationer och borde ha fått ett slutbetyg på minst 65% för både redovisning och ekonomisk förvaltning (Finance samt kostnad och intern redovisning) bedöms på ett nytt NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6. Studenterna kommer att ytterligare underkastas en urvalsprocess i enlighet och tillämpas av institutionen. Eleverna kommer att få en period på högst två år registrering. Programmet är inte erbjuds som en begränsad kontakt eller program på distans.

Kontaktuppgifter: Herr Ricky Van Der Watt / 011 559 4106 / rickyvdw@uj.ac.za

Program undervisas på:
Engelska

Se 135 fler kurser från University of Johannesburg »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum