Read the Official Description

BCom i Logistik

Med en BCom i Logistik kan du ha en karriär som logistikchef, konsult, produktionschef.

Behörighetskrav

  • Minimi APS: 26
  • Engelska: 4 (50% +)
  • Matematik: 4 (50% +)
  • Matematisk Literacy: Ej Godkända

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

BCom Hons i Logistik

Programmet är inriktat på centrala aspekter av logistik, logistik beslutsstödsystem, supply chain management och planeringssystem verksamhet resurs. Studenterna har också ett val av moduler för att studera såväl som kvantitativ logistik och projekthantering. Studenter är skyldiga att ta forskningsmetodik för att hjälpa dem att bedriva forskning för uppdrag i varje ämne. Industri delegationer säkerställa relevans ämnet. Studenter som har avslutat den här kursen är ofta anställda inom den privata sektorn, rederier, spedition och clearinginstitut, tillverkning, detaljhandel och grossist sektorer av ekonomin samt import och export.

Behörighetskrav

Student tillgång kommer att ges till den student som är i besittning av en baccalaureus examen på NQF nivå 7 som ingår Logistics som en major. En doktorand från annat lärosäte måste uppfylla vissa villkor innan de antas till BCom Hons (Logistik) på NQF nivå 7. Observera att alla Heder program är föremål för screening process. De sökande kommer att informeras om de har godkänts.

Följande minimiinträdeskrav gäller för BCom Honours (Logistics Management): (a) BCom (Logistics Management) examen eller (b) BTech (Logistics Management) examen eller (c) Alla andra BCom med en stor med jämförbart innehåll, och så långt det är nödvändigt, kompletteras med en inträdesprov, (d) Observera att studieresultat i tidigare meriter kommer att beaktas och (e) tillräcklig engelska språkkunskaper.

Varaktigheten av programmet

Heltid: 1 år / Deltid: 2 år

Kontaktuppgifter

Namn: Ms A Kasoojee / Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Program taught in:
Engelska

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum