BBA-program i Vietnam

Jämför de 2 mest populära BBA-programmen i Vietnam 2019

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Vietnam officiellt Socialistiska republiken Vietnam, är den östligaste land i Indokina halvön i Sydostasien. Under 2011 Vietnam hade totalt 163 universitet (inklusive ledande högskolor och institut).

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Vietnam 2019

Läs Mer

Kandidatexamen i företagsekonomi

Ho Chi Minh City University of Technology
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

Företagsekonomiska programmet vid HCMUT- Bach Khoa University ger studenterna grundläggande och avancerad kunskap om ledning som omfattar olika aspekter, inklusive marknadsföring, planering, redovisning, ekonomi och tillverkning. Mjuka färdigheter som teamarbete, kommunikation, identifiering [+]

Företagsekonomiska programmet vid HCMUT- Bach Khoa University ger studenterna grundläggande och avancerad kunskap om ledning som omfattar olika aspekter, inklusive marknadsföring, planering, redovisning, ekonomi och tillverkning.

Företagsekonomi programmet vid HCMUT-Bach Khoa ger studenterna grundläggande och avancerad kunskap om ledarskap Karriärmöjlighet

Mjuka färdigheter som teamarbete, kommunikation, identifiering

Karriärsmöjlighet

Efter examen får studenterna möjlighet att arbeta inom:

Affärsutveckling: marknadsundersökning, affärsplanering, samhällsrelationer, utveckling av nya produkter och tjänster.BokföringInvesteringsanalys: Förberedelse och analys av investeringsprojekt, Företagsekonomisk analys, Lagerdata.AdministrativMöjlighet att överföra till våra partneruniversiteter i USA... [-]

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campusstudier Heltid 3 år January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Kandidater med stor potential har också den tydliga möjligheten att rekryteras direkt av FPT-affiliatebolag som verkar i 19 länder runt om i världen.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Det breda spektret av kandidatexamen i företagsekonomi innebär att studenterna kan välja mellan ett brett utbud av karriärvägar i olika branscher.

UTBILDNING PÅ ARBETSPLATSEN [-]