BBA-program i Uzbekistan

Jämför de mest populära BBA-programmen i Uzbekistan 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en examen man får när man slutfört fyra års heltidsstudier i företagsadministration vid ett universitet. Ämnena man fokuserar på är relaterade till handel och affärsverksamhet.

Högre utbildning är en viktig del av kulturen i Uzbekistan, med landet ser nära 600.000 studenter årligen. En stor del av studenter deltar lärosäten i Uzbekistan för uppslukande engelska språkkurser som erbjuds.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Uzbekistan 2018

Läs Mer

BA Business Administration (Hons)

Westminster International University in Tashkent
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Uzbekistan Tashkent

Kandidatexamen i företagsekonomi är en treårig heltidskurs som är erkänd runt om i världen. Det är baserat på BA (Honours) Business kurs som levereras i Storbritannien av Westminster Business School vid University of Westminster (London). [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi är en treårig heltidskurs som är erkänd runt om i världen. Det är baserat på BA (Honours) Business kurs som levereras i Storbritannien av Westminster Business School vid University of Westminster (London). BA (Honours) Företagsekonomi syftar till att ge eleverna en utbildning i de viktigaste verksamhetsområdena, vilket ger en förståelse för underbyggande teorier, verktyg och tekniker.

Det är för dem som önskar:

Att bli General Manager med intresse för ett affärsrelaterat område som marknadsföring, redovisningAtt bli professionell inom ett av affärsområdena, såsom redovisning, marknadsföring, finans, ledning, verksamhet.För att utveckla ditt eget företag erbjuder kursen en praktisk och en teoretisk förståelse av de viktigaste affärsverktygen och koncepten så att du kan starta och utveckla ditt eget företagAtt utveckla en pedagogisk / akademisk karriär inom ett utmanande och praktisk ämnesområde... [-]