BBA-program i Ungern

Jämför de mest populära BBA-programmen i Ungern 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

En stat som finns i region Centraleuropa med ungerska som sitt officiella språk. Landets matematik och naturvetenskap förhållningssätt är enastående. Den hem världens första tekniska institutet. Det är här som den första ångmaskinen i Europa byggdes redan 1722.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Ungern 2018

Läs Mer

Ungkarl I Företagsekonomi Och Förvaltning

Budapest Metropolitan University
Campusstudier Heltid 7 terminer September 2018 Ungern Budapest

Framgång har många komponenter. Om du vill lyckas i affärer, bör du vara beredd att tänka stort, kan begripa långtgående processer och har analytisk, organisatoriska och ledarskap för att leverera affärsresultat. [+]

Framgång har många komponenter. Om du vill lyckas i affärer, bör du vara beredd att tänka stort, kan begripa långtgående processer och har analytisk, organisatoriska och ledarskap för att leverera affärsresultat.

Detta är otänkbar utan banbrytande kunskap och effektiv förvaltning och kommunikationsträning. Våra kurser förbereda våra studenter för att möta alla företag utmaning tänkbara, som förutom att ta emot en insatt i ekonomistudenter också lära sig att göra kraftfulla presentationer, hantera affärsförhandlingar, anordnar evenemang och skriva pressmeddelanden. Vi lär dig hur du tävla för att lyckas i arbetsmiljön, hur man kan utveckla vinnande strategier och hur man kan förverkliga dina affärsmål.... [-]