BBA-examen i Wisconsin Amerikas förenta stater

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Wisconsin Amerikas förenta stater 2018

Master

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Staten Wisconsin ligger i norra centrala delarna av USA och rankas som den 20: e folkrikaste i landet. Den är känd som en av de största mjölkproducenter och ett populärt turistmål. Den är värd ett stort antal universitet inom sina gränser ger stora högre utbildningsmöjligheter.

Se alla kandidatprogram i Wisconsin i USA 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Lakeland University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Plymouth

Vår mest populära stora är starkare än någonsin, med ett urval av tio mycket relevanta prioriteringar som kommer att skilja dig från förpackningen studenter som bara stora i "business" på andra skolor. Om ditt mål är att få en bred exponering mot företag läroplanen i ett makro mening, medan honing en eller flera specifika kompetensområden, är detta den viktigaste för dig ... [+]

Vår mest populära stora är starkare än någonsin, med ett urval av tio mycket relevanta prioriteringar som kommer att skilja dig från förpackningen studenter som bara stora i "business" på andra skolor.

Om ditt mål är att få en bred exponering mot företag läroplanen i ett makro mening, medan honing en eller flera specifika kompetensområden, är detta den viktigaste för dig.

"Jag tror att det gör det tilltalande för studenter är att de har en chans att koncentrera sig på ett visst område", säger Scott Niederjohn, docent i företagsekonomi. "Så medan de får bred utbildning, de är faktiskt också ombedd att välja (åtminstone) ett område där de verkligen kan koncentrera sina studier."... [-]


Kandidatexamen I Företagsekonomi

University Of Wisconsin - Green Bay
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Green Bay + 1 fler

Både Business Administration dur och moll är tvärvetenskapligt. "Tvärvetenskaplig" betyder att medan Business Administration studerar ett visst ämne (t.ex. finans, allmän affärsjuridik, human resource management, management, marknadsföring), de också undersöka hur det förhåller sig till andra ämnen och dra information från olika discipliner för att lösa affärsproblem. [+]

Utveckla dig som en engagerad elev så att du blir en professionell ledare är vad vi gör. Den Cofrin School of Business är inriktad på att förbereda dig för professionell framgång genom kurser, praktik, och professionella evenemang utveckling. Tjänar din examen kommer att förbereda dig för konkurrenskraftiga, respekterade karriärer och vilken väg du väljer är upp till dig!

Austin E. Cofrin School of Business erbjuder grader fokuserade på att hjälpa individer blir engagerade elever och professionella ledare inom större nordöstra Wisconsin området och utanför. Vi söker personer som söker engagera utbildningsmöjligheter, yrkesmässig framgång och innovativa affärslösningar.... [-]