BBA-examen i New Jersey Amerikas förenta stater

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i New Jersey Amerikas förenta stater 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

New Jersey är en nordöstra och mellersta Atlanten tillståndet i USA. Högst rankat universitet för US för år 2013 ligger i denna provins. New Jersey är en anmärkningsvärd stat inom högre utbildning. Nationen är full av liv, rekreation och professionella karriärmöjligheter.

Se alla kandidatprogram i New Jersey i USA 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Saint Peter’s University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Jersey City Englewood Cliffs

På Peters universitet kan du välja mellan tre spännande fält-internationella affärer, marknadsföring och företagsledning. Eftersom vi ligger i hjärtat av världens största affärscentrum, New York storstadsområdet-ekonomistudenter kan dra nytta av karriärskapande möjligheter, praktik, konferenser och andra affärs erfarenheter både inom och utanför klassrummet. [+]

Låt oss komma till saken.

På Peters universitet kan du välja mellan tre spännande fält-internationella affärer, marknadsföring och företagsledning.

Eftersom vi ligger i hjärtat av världens största affärscentrum, New York storstadsområdet-ekonomistudenter kan dra nytta av karriärskapande möjligheter, praktik, konferenser och andra affärs erfarenheter både inom och utanför klassrummet.

Våra små klasstorlekar tillåta professorer att handleda sina elever individuellt. Detta skapar många möjligheter för studentfakultets interaktion, samtal, debatter och affärs forskningsprojekt.

Som en jesuit universitet vi betona vikten av personlig moral och etik för att förbereda våra studenter för karriärer inom den utmanande arena för företag och den globala konkurrensen.... [-]


5-Year BS/MBA Programs

Felician University
Campusstudier Heltid 5 år September 2018 Amerikas förenta stater Rutherford

[+]

Den Företagsekonomiska

PROGRAM BS Ekonomi / MBA * Sevärdheter Karriärmöjligheter Annonsering bank hälsovård [-]