Filter
Affärsadministration
Amerikas förenta stater Mississippi Biloxi Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration in Mississippi Amerikas förenta stater 2019

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Mississippi är uppkallad efter Mississippi floden som rinner längs den västra gränsen av. Tillsammans med modern ämne de högskolor och universitet i denna stat tillhandahåller avancerade program i bildkonst, sång musik, teater och dans.

Se alla kandidatprogram in Mississippi i USA 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Amerikas förenta stater
Mississippi
Biloxi
Studietyp
Tempo
William Carey University

Handelshögskolan vid William Carey universitet ger varje elev möjlighet till personlig utveckling genom en förståelse för verksamheten inom ramen för en kristen ... [+]

Handelshögskolan vid William Carey universitet ger varje elev möjlighet till personlig utveckling genom en förståelse för verksamheten inom ramen för en kristen institution för högre utbildning. Byggd på en omfattande fria konsterna grund i humaniora, naturvetenskap, kommunikation, matematik och religion, är det affärsprogram som syftar till att utveckla den intellektuella, andliga och sociala dimensionen av varje elev.

Maximalt 64 termin timmar som intjänats i ett tvåårigt ackrediterad community / junior college kan tillämpas mot en undergraduate civilekonomexamen. Eftersom många ekonomistudenter överföra till Carey efter att ha avslutat ett eller två års studier vid en junior högskola eller annan statlig skola, lärare och personal är användbara för studenter att göra framgångsrik övergång till ett fyraårigt college.... [-]

Amerikas förenta stater Mississippi City Biloxi
Augusti 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska