BBA-examen i Alabama Amerikas förenta stater

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Alabama Amerikas förenta stater 2018

Master

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Delstaten Alabama har mer än 61 högskolor och universitet du kan delta. The University of Alabama har den högsta enrolleringsfrekvens följt av Calhoun Community College. Det finns två medicinska skolor, och över 5 ackrediterade skolor lag.

Se alla kandidatprogram i Alabama i USA 2018

Läs Mer

Businesss Administration

Auburn Global
Campusstudier Heltid 4 år May 2018 Amerikas förenta stater Auburn

Business Administration-programmet är en interdepartemental grad utformad för att ge maximal flexibilitet kurs och en bred front förberedelse för framtida karriärmöjligheter. [+]

Business Administration-programmet är en interdepartemental grad utformad för att ge maximal flexibilitet kurs och en bred front förberedelse för framtida karriärmöjligheter.

Studenter är skyldiga att visa grundläggande muntlig och skriftlig kommunikation, förtrogenhet med tekniska verktyg och en förståelse för sambandet mellan USA och andra länder med en omfattande utbildning i företagsekonomi.

Business Administration Programmet förbereder för ledning och personal ansvar nybörjar i företag, myndigheter och ideella organisationer.

College of Business förutsättningar är strikt. Junior stående och efterlevnad av College of Business akademisk standard krävs för alla 3000 och över kurser.... [-]


Kandidatexamen I Företagsadministration

Birmingham-Southern College
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Birmingham

BSC företagsekonomi större möjliggör för studerande att ta examen redo att delta fullt ut i den snabbt föränderliga värld av verksamhet, samt att bedriva forskarutbildning. Den största styrkan i företagsekonomi programmet ligger i dess filosofiska engagemang för att skapa "starka generalister" i stället ... [+]

Kandidatexamen i företagsadministration

BSC företagsekonomi större möjliggör för studerande att ta examen redo att delta fullt ut i den snabbt föränderliga värld av verksamhet, samt att bedriva forskarutbildning. Den största styrkan i företagsekonomi programmet ligger i dess filosofiska engagemang för att skapa "starka generalister" snarare än "specialister". Birmingham Southern företagsekonomi större har erkänts av ett stort antal nationella och internationella organisationer för program innovation. Det erkänns som unik på grund av dess betoning på lärarlag, student teambuilding, kontinuerlig programbedömning, integration av affärs discipliner inom humaniora, och senior hörnsten upplevelse.... [-]