Filter
Affärsadministration
Turkiet Izmir Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration in Izmir Turkiet 2019

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Izmir har cirka fyra miljoner invånare och är hem till nio olika universitet. Det är också där tredje US Space Camp i världen ligger. Det innebär att du kan lära dig nästan vad som helst där, inklusive hur man kan vara en astronaut.

Se alla kandidatprogram in Izmir i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Yasar University

Kurser vid Handelshögskolan har utformats för att ha kärnkurser som omfattar Ekonomien, Grundläggande Näringslivet, Kvantitativa kurser som affärsekonomisk, statistik, re ... [+]

Kurser vid Handelshögskolan har utformats för att ha kärnkurser som omfattar Ekonomien, Grundläggande Näringslivet, Kvantitativa kurser som affärsekonomisk, statistik, redovisning, marknadsföring, ekonomi, mänskliga resurser, förvaltning och organisation som krävs för att förstå grundläggande affärsfunktioner; och valbara kurser för att ge alternativ att specialisera sig i en av affärsfunktionerna, som marknadsföring, ekonomi, redovisning, personal, ledning och organisation, kurser för att ge möjlighet att erhålla examensbeviset i Double Majoring. Kursens längd är 4 år (8 terminer). Erasmus Program för eleverna att ha chans att ta kurser på de europeiska partneruniversiteterna och också få internationell erfarenhet.... [-]

Turkiet Izmir
Kontakt Skolan
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska