BBA-examen i Izmir Turkiet

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Izmir Turkiet 2018

Master

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

Izmir har cirka fyra miljoner invånare och är hem till nio olika universitet. Det är också där tredje US Space Camp i världen ligger. Det innebär att du kan lära dig nästan vad som helst där, inklusive hur man kan vara en astronaut.

Se alla kandidatprogram i Izmir i Turkiet 2018

Läs Mer

BA I Business Administration

Yasar University
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Turkiet Izmir

Kurserna vid Företagsekonomiska institutionen har utformats för att ha grundläggande kurser som omfattar ekonomi, grundläggande företags [+]

Kurserna vid Företagsekonomiska institutionen har utformats för att ha grundläggande kurser som omfattar ekonomi, grundläggande Business, kvantitativa kurser som Calculus för Business and Economics, statistik, redovisning, marknadsföring, ekonomi, HR, ekonomi och organisation som krävs för att förstå grundläggande affärsfunktioner; och valbara kurser för att ge alternativ till specialiserade på en av affärsfunktioner som marknadsföring, ekonomi, redovisning, personal, förvaltning och organisation, att kurserna ger en möjlighet att erhålla diplom i Double huvudämne. Längden på utbildningen är 4 år (8 terminer). Erasmus Program för studenterna som att ha en chans att ta kurser vid de europeiska partneruniversitet och att få internationell erfarenhet samt.... [-]