BBA-examen i Istanbul Turkiet

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Istanbul Turkiet 2018

Master

En BBA, även känd som en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk prestation som visar att man besitter kunskaper inom näringsliv och handel. De flesta BBA-program tar cirka tre eller fyra år att slutföra.

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Istanbul är en av de största städerna i Europa med cirka 14 miljoner invånare. Många av universiteten i Turkiet finns där eller åtminstone ha campus där. Det är också känt för privat högskolesektorn och prisbelönta institut, särskilt för biomedicin.

Se alla kandidatprogram i Istanbul i Turkiet 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Koc University - Istanbul Turkey
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Turkiet Istanbul

Målet med Business Administration-programmet är att: (i) stimulera intellektuell nyfikenhet, (ii) utveckla kunskaper i användningen av analytiska tekniker, (iii) integrera teori och praktik i utövandet av chefsansvar och (iv) göra det möjligt för eleverna att erkänna och uppskatta en organisations etiska och sociala ansvar. Genom att bygga på elevens breda grund i den liberala konsten och genom att undersöka stora verksamhetsområden av näringsverksamhet ges en välutbildad utbildning. [+]

Målet med Business Administration-programmet är att: (i) stimulera intellektuell nyfikenhet, (ii) utveckla kunskaper i användningen av analytiska tekniker, (iii) integrera teori och praktik i utövandet av chefsansvar och (iv) göra det möjligt för eleverna att erkänna och uppskatta en organisations etiska och sociala ansvar.

Genom att bygga på elevens breda grund i den liberala konsten och genom att undersöka stora verksamhetsområden av näringsverksamhet ges en välutbildad utbildning.

Program Learning LearningErkänna, kritiskt analysera och utveckla lösningar på ledande, ekonomiska och politiska frågor i personliga och professionella miljöerFormulera och kommunicera argument effektivt i muntlig, skriftlig och grafisk formTriva i olika, tvärvetenskapliga team och ta initiativ som ansvariga lagmedlemmarBibehålla ett globalt, socialt inkluderat och etiskt perspektiv med betoning på hållbarhetLär dig grundläggande begrepp och teorier för att formulera och genomföra kreativa och effektiva lösningar för hanteringsutmaningarAnvänd lämpliga forskningsmetoder och verktyg för att analysera data för ledande beslutsfattandeObligatoriska kursbassängerINF POOL - Informationssystem PoolKURS OPS POOL - Operations Systems PoolKURS [-]