BBA-examen i Chonburi Thailand

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Chonburi Thailand 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Thailand (ประเทศไทย), officiellt Konungariket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) är ett land i Sydostasien med kusterna på Andamansjön och Gulf of Thailand. Huvudstaden Bangkok är i början av många besökare 'resvägar, och samtidigt en modern stad, den har ett rikt kulturarv.

Chonburi staden är en av de centra för forskning, särskilt för de människor som kanske vill fortsätta sin utbildning för befälhavare och doktorsexamina grader. Denna stad har inte forskningsbaserad universitetet men det finns flera högre forskningscentrum.

Se alla kandidatprogram i Chonburi i Thailand 2018

Läs Mer

Tradenom Faculty Of Business

Asian University Thailand
Campusstudier Heltid 4 år June 2018 Thailand Chonburi Bangkok + 1 fler

Programmet består av ett antal separata men inbördes kallad konventionen ämnen ", som vardera ger en utsedd Credit värde. [+]

Bachelor of Business Administration Faculty of Business

&nbsp

Den mest unika aspekten av affärsprocesser program på asiatiska universitet är praktik krav. Varje sommar kommer alla elever har en möjlighet att förvärva verkliga arbetserfarenhet genom en serie av 3-månaders praktik. För BBA studenter är det första året praktik frivilligt medan praktikplatser för de andra och tredje årets studerande är obligatoriska. Alla heltidsanställda MBA-studenter är skyldiga att vidta praktikplatser.

&nbsp

Tidigare har ett antal välrenommerade organisationer deltagit i asiatiska universitets praktik pro-gram.Asiatiska universitetsstuderande haft möjlighet att arbeta på Capital Nomura (Thailand), General Mo-Tors (Thailand), Hong Kong och Shanghai Banking Corporation (Thailand), Jardine Fleming Thanakom SE-värdepapperen, Lowe Lintas and Partners, Procter & Gamble (Thailand) , Securities and Exchange Commission i Thailand, börsen i Thailand, Tesco-Lotus, Thai Airways International, TMB Asset Management och Total Access Communication (DTAC). Dessa möjligheter ger eleverna en utmärkt erfarenhet av lärande i praktiska och funktionella aspekter med att arbeta i ett verkligt företag organisation. ... [-]