BBA-examen i Seoul Sydkorea

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Seoul Sydkorea 2018

Master

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

De lärosäten som ingår regelbundna fyraåriga högskolor och universitet. Utbildning tas på stort allvar i Sydkorea, och landet är hem för flera universitet i världsklass, varav många har utbytesavtal med olika utländska universitet, och är ett bra sätt för utlänningar att uppleva livet på landet.

Seoul kallas också Sydkoreas mega staden på grund av att ha över 10 miljoner invånare. Seoul ligger i Gyeonggi provinsen har som 25 administrativa distrikt. Det är hem för många av de prestigefyllda universiteten i Sydkorea.

Se alla kandidatprogram i Seoul i Sydkorea 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Kookmin University
Campusstudier Heltid March 2018 Sydkorea Seoul

En grundexamen i företagsekonomi ger studenterna med ett utmärkt pedagogiskt stiftelse för att hjälpa dem att leda den östasiatiska digitala ekonomin efter examen. Skolan sätter globalisering, företagande, och digitaliseringen som uppdrag högskoleutbildning och genomför flera program. Först anordnar skolan olika internationella aktiviteter och utbytesprogram för studenter som undervisning Business to ... [+]

Grundexamen inom företagsekonomi

En grundexamen i företagsekonomi ger studenterna med ett utmärkt pedagogiskt stiftelse för att hjälpa dem att leda den östasiatiska digitala ekonomin efter examen. Skolan sätter globalisering, företagande, och digitaliseringen som uppdrag högskoleutbildning och genomför flera program. Först anordnar skolan olika internationella aktiviteter och utbytesprogram för studenter såsom undervisning Business till vietnamesiska studenter i koreanska, som ger studenter med globaliseringen möjligheter. För det andra, håller också årliga studenttävlingar för att öka entreprenörskap och en samarbetsanda. För det tredje, alla freshmen som krävs för att ta 3C (Förtroende, Kompetens och Challenge) seminarium kurser som är utformade för att hjälpa dem att anpassa sig lätt till college miljöer. Slutligen försöker skolan för att ge så många praktikmöjligheter som möjligt för att underlätta elevernas delaktighet i näringslivet innan examen.... [-]