BBA-program i Sverige

Jämför de mest populära BBA-programmen i Sverige 2018

Master

För att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) måste man vanligtvis studera fyra år på heltid och koncentrera sig på ett visst ämnesområde inom affärsverksamhet eller handel. Allmänna kurser som rör handel och näringsliv fungera som en bas för BBA-utbildningsprogram.

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Sverige 2018

Läs Mer

Ungkarl I Företagsekonomi Och Statsvetenskap

Stockholm University - Stockholm Business School
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Stockholm

Detta är ett nytt program för studenter som är intresserade av att fullfölja en internationell karriär inom management. Programmet kombinerar studier i företagsekonomi med det i statsvetenskap. Du kommer att få kunskap om redovisning, marknadsföring, administration och ekonomi, samt av de viktigaste politiska systemet ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi och statsvetenskap

Detta är ett nytt program för studenter som är intresserade av att fullfölja en internationell karriär inom management. Programmet kombinerar studier i företagsekonomi med det i statsvetenskap. Du kommer att få kunskap om redovisning, marknadsföring, administration och ekonomi, samt av de viktigaste politiska system och teorier inom statsvetenskap. Syftet med programmet är att förbereda dig för arbete i internationella affärer och organisationer inom den offentliga sektorn, eller i icke-statliga organisationer.

Program kontur De grundläggande områdena företagsekonomi och statsvetenskap behandlas i de första fyra terminer. Den tredje terminen är en obligatorisk studie utomlands termin där du studerar företagsekonomi vid ett av våra partneruniversitet. Under den femte terminen kan du fortsätta dina egna studie intressen genom att välja kurser i något akademiskt ämne. Alla elever skriva ett kandidatuppsats i företagsekonomi under den sjätte och sista terminen och tilldelas en kandidatexamen i företagsekonomi. Studenter som väljer att studera statsvetenskap med en kandidatuppsats under den femte terminen kommer också att tilldelas en kandidatexamen i statsvetenskap. Framtida möjligheter... [-]