BBA-examen i Studier i management Oceanien

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Studier i management Oceanien 2018

Studier i management

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

När man blir antagen till ett studieprogram i management får man en grundläggande förståelse för förvaltningsbegrepp och -metoder, något som kan vara mycket givande och leda till karriärmöjligheter i en mängd olika branscher.

Oceanien består av öarna i södra, västra och centrala Stilla havet, inklusive Melanesien, Mikronesien och Polynesien. Termen är ibland utvidgas till att omfatta Australien, Nya Zeeland, och den malajiska arkipelagen.

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Studier i management Oceanien 2018

Läs Mer

Tradenom I Ledning

International University Liaison Indonesia
Campusstudier Heltid 8 terminer July 2018 Indonesien Tangerang

Utbildningen Management syftar till att utrusta akademiker med tillräcklig förståelse och förmåga att hantera olika ledande uppgifter och ansvarsområden. [+]

Utbildningen Management syftar till att utrusta akademiker med tillräcklig förståelse och förmåga att hantera olika ledande uppgifter och ansvarsområden.

De utexaminerade från förvaltningen är utrustade med konceptuella färdigheter, från strategiskt tänkande, planering och omfattande genomförande i organisationer, och tekniska färdigheter i att utföra det nödvändiga arbetet och aktiviteter mot bättre beslutsfattande.

Verksamhetsområden Att bli företagsledare Att bli företagare Att bli affärs / organisationskonsulter hantera organisationer Att bli yrkesverksamma inom privata och offentliga organisationer Förstå företagsklimatet och process, som omfattar olika aktiviteter inom marknadsföring, ekonomi, personal, och den operativa ledningen Förstå krångligheter i organisatoriska beteenden och utveckling Kunna formulera noggrann mätning i att undersöka graden av organisatorisk effektivitet och effektivitet [-]