Kandidatprogram i företagsadministration i Studier i ekonomi i USA

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Studier i ekonomi i USA 2019

Studier i ekonomi

Att ta en kandidatexamen i företagsadministration (BBA) innebär heltidsstudier vid en handelshögskola eller ett universitet för att studera företagsekonomi och relaterade ämnen. De flesta universitet kräver fyra års studier på heltid för att man ska kunna få en kandidatexamen i företagsadministration.

Ekonomi och administration är ett sorts hybridområde där studenter utbildas i både makro- och mikroekonomi. Analys av historia, förståelse för ekonomiska principer samt kunskaper i ekonomi, socialpolitik och företagsekonomiska frågor gör att man kan ta fram både kortsiktiga och långsiktiga rekommendationer.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära BBA-programmen i Studier i ekonomi i USA 2019

Läs Mer

Bachelor of Business Administration in Accounting (BBA)

Abilene Christian University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Abilene

Varje bransch och bransch - företag och organisationer av alla storlekar - behöver revisorer, så det är ingen överraskning att bokföringsrelaterade karriärer kommer att växa snabbare än genomsnittet fram till 2024, enligt United States Department of Labor. Den stora redovisningen vid ACU kommer att förbereda dig för detta efterfrågade, olika yrke. [+]

Revisorer är kompetenta ekonomiska problemlösare och kritiska tänkare som använder bokföringsinformation för att göra informerade och etiska affärsbeslut.

Varje bransch och bransch - företag och organisationer av alla storlekar - behöver revisorer, så det är ingen överraskning att bokföringsrelaterade karriärer kommer att växa snabbare än genomsnittet fram till 2024, enligt United States Department of Labor.

Den stora redovisningen vid ACU kommer att förbereda dig för detta efterfrågade, olika yrke.

Kredittimmar

Universitetskrav: 56 kredit timmar

Större krav: 63 kredit timmar

Valfria ämnen: 9 kredit timmar

= Totalt krävs: 128 kredit timmar *... [-]


Kandidatexamen i ekonomisk förvaltning (BBA)

Abilene Christian University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Abilene

Den ekonomiska förvaltningen grad vid ACU kombinerar redovisning och finans principer och stöds av vår liberal arts kärna. Du kommer inte bara att lära dig verktygen i din handel, men du förstår det bredare sammanhanget i dagens ekonomi och hur ekonomiskt beslutsfattande påverkar organisationernas hälsa. [+]

Dagens ekonomiska landskap förändras någonsin - det är globalt, det är politiskt, och det är starkt reglerat. Som bankens värld, blir budgetering och byggande av investeringsportföljer mer komplex, kommer behovet av starka, etiska ekonomiska chefer inom den offentliga och privata sektorn att fortsätta växa.

Den ekonomiska förvaltningen grad vid ACU kombinerar redovisning och finans principer och stöds av vår liberal arts kärna. Du kommer inte bara att lära dig verktygen i din handel, men du förstår det bredare sammanhanget i dagens ekonomi och hur ekonomiskt beslutsfattande påverkar organisationernas hälsa.

kurs~~POS=TRUNC

Du tar kurser som:

Finansiell teori och praktikInternationella finansiella marknaderEntrepreneurial FinancePrinciper för investeringVad kan du göra efter examen?EkonomichefFinansiell analytikerMoney ManagerCommercial BankerInvesteringsanalytikerPersonlig finansiell rådgivareBudgetanalytikerErfarenhetslärande möjligheter... [-]

BBA i redovisning och finans

IGlobal University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Vienna

BBA-programmet kräver slutförandet av 180 kvartals kredittimmar av kurser (40 kurser) som omfattar 12 allmänna kurser, 24 kurser och 4 kurser. [+]

BBA-programmet kräver slutförandet av 180 kvartals kredittimmar av kurser (40 kurser) som omfattar 12 allmänna kurser, 24 kurser och 4 kurser. Läs igenom katalogen för fullständiga detaljer.

Bachelor of Business Administration (BBA) - Koncentration i redovisning och finans [-]

Finansiera

Eastern Kentucky University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Richmond

Den Managerial Finance Option bör väljas av finans majors intresserade av att erhålla Certified ekonomichef (CFM) beteckning. [+]

Degree Koncentrationer BBA i Finans, Finansiell Planering koncentration BBA i Finans, Managerial Finance koncentration Minor i Privatekonomi Certifikat i Financial Literacy Vem skulle vara intresserad av finans?

Studenter som är framgångsrika inom finans:

Tycker om att arbeta med siffror. Har stor uppmärksamhet på detaljer, kan man misstag kosta ett företag miljontals dollar. Tänka analytiskt och kan utvärdera olika alternativ, väger kostnader och fördelar. Är upphetsad av utsikterna för att vara ansvarig för miljoner / miljarder dollar. Varför finansiering?

Alla EKU School of Business utbildningsprogram, inklusive Finance, är ackrediterade av AACSB International.... [-]


Bokföring

Eastern Kentucky University
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Richmond

Kan du arbeta med siffror och förstå vad de försöker berätta för dig? Är du tekniskt kunniga? [+]

Degree Koncentrationer BBA i redovisning MBA, redovisning Major Accelerated 3 + 2-programmet Certificate I Redovisning Vem skulle vara intresserad av redovisning?

Svara på de har frågorna:

Kan du arbeta med siffror och förstå vad de försöker berätta för dig? Är du tekniskt kunniga? Är du bra på strategisk planering / beslutsfattandet? Tycker du om att interagera med olika typer av människor eftersom det är intressant och utmanande? Är du bra på både en-mot-en och gruppinteraktioner, och njuta av att dela information med andra?

Om du svarat ja på dessa frågor, då du har vad som krävs för att bli en CPA.

Varför Redovisning?

Degree Fördelar... [-]


Ekonomi

Northwood University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Midland

Northwood: s ekonomi läroplanen ingår kurser som syftar till att förbereda dig för ett brett spektrum av yrken inom näringslivet, myndigheter och lagstiftning. [+]

En klok ekonomi lärare sa en gång, "Tillgång och efterfrågan. Det är allt. "Okej, kanske det inte är ett direkt citat, men så långt som de flesta studenter är berörda, det handlar om allt de tog bort från sin high school ekonomi klass.

Det finns emellertid en viss typ av student som ser utbudet och efterfrågekurva som mer än en "L" och "X". Precis som John Nash i A Beautiful Mind tittade på en uppsättning siffror och såg mönster och relationer, dessa studenter titta på stigande gaspriser och se grafer, korsande linjer, ett överskott här och en brist där; och utveckla förklaringar bortom "Ja, du vet, ekonomin bara stinker." Ekonomi är frågan om vår tid påverkar allt från hur mycket gas som vi kan sätta in våra bilar till hur mycket vi betalar för en soda-och även vilken högskola eller universitet som vi kommer att närvara (FYI, hjälper North Financial Aid avdelning för att göra din privata utbildning prisvärd!). Vare sig så nära som hem eller så långt som till andra sidan jordklotet, möjligheterna till Economics majors är världsomfattande och omfattande.... [-]


Kandidatexamen i ekonomi

Northwood University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Midland

Från globala företag till små affärsföretag, och stora familjen förmögenheter till de små budgetar studenter, som har finansiella kunniga är ett måste. Med den kunskap och erfarenhet kommer du att få från Northwood University, kan du öka den nedersta raden av andra samtidigt som en lönsam karriär för dig själv. Verkar vara en rättvis avvägning. [+]

Personer som arbetar inom finans påverkar alla person och varje affärs eftersom "pengarna får världen att gå runt." Du var antagligen berättade anledningen till att du bör gå på college är att få ett bra jobb och vad? Det är rätt, göra bra pengar.

Från globala företag till små affärsföretag, och stora familjen förmögenheter till de små budgetar studenter, som har finansiella kunniga är ett måste. Med den kunskap och erfarenhet kommer du att få från Northwood University, kan du öka den nedersta raden av andra samtidigt som en lönsam karriär för dig själv. Verkar vara en rättvis avvägning.

Här är några sätt du kan göra en skillnad när du gör en fin framtid för dig själv:... [-]


Kandidatexamen i redovisning

Northwood University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Midland

North Accounting examen programstudenter får ett försprång över studenter vid de flesta andra högskolor och universitet eftersom North studenter börjar Accounting kurser under första halvåret studie. [+]

På Northwood, förstår vi vikten av att utveckla starka revisorer som kan kritan siffror och även fungerar som värdefulla affärsrådgivare som känner till alla detaljer i ett företags ekonomi.

Vi kommer att lära dig allt om vinstmaximering, besparingsinitiativ, och finansiell analys. Du kommer snabbt lära sig att genom att hantera företagets ekonomi, du hantera dess framtid. Redovisning är språket i verksamheten och vi ska se till att du talar det flytande.

North Accounting examen programstudenter får ett försprång över studenter vid de flesta andra högskolor och universitet eftersom North studenter börjar Accounting kurser under första halvåret studie. En annan stor fördel med North s Accounting programmet är att integrera kurser förvaltning i den övergripande redovisningsläroplanen. Kombinationen av redovisningssystem och läroplaner är så tätt integrerade att studier kulminerar i en Bachelor of Business Administration grad.... [-]


BBA - bokföring större

East Tennessee State University - Bachelor Programs
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Johnson City

En studie av redovisningsteori och förfaranden som ligger till grund förberedelser bokslutet. Ytterligare teman är ansvar, finansiell revision, finansiell analys uttalande, och inkomstskatt redovisning. [+]

Redovisning Major, BBA Allmän Programinformation ETSU Academic kunskapskraven

Skriva: Studenter måste fylla minst fyra skrivintensiva kurser. Minst två av dessa kurser måste vara i huvudområdet för utbildningen. Minst två av de fyra kurser måste vara på 3000-4000-nivå. Muntlig kommunikation: Studenter måste fylla minst två muntliga kommunikationsintensiva kurser. Minst en av dessa kurser måste vara i huvudområdet för utbildningen. Använda Information Technology: Studenter måste passera informationsteknik färdighetsprov eller framgångsrikt komplett CSCI 1100 - med hjälp av informationsteknik under sitt första kalenderåret eller före ackumulera 33 termin poäng på ETSU. Dessutom måste eleverna fylla minst en med hjälp av informationsteknik-intensivkurs i huvudområdet för utbildningen. Överför studenter kan vara föremål för minskat antal intensives. Se ETSU Academic kunskapskraven för detaljer.... [-]


Bachelor of Arts i företagsekonomi (finans major)

University of the Virgin Islands
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Charlotte Amalie

De utbildningar mot en fil kand i School of Business är utformade för att förbereda eleven att ta positioner i mellersta och övre förvaltning inom handel och statliga organisationer. [+]

Bachelor of Arts i Business Administration (finans Major)

Handelshögskolan strävar efter att vara den främsta elevcentrerad engelsktalande institution i östra Karibien ger hög kvalitet examen och grundföretagsutbildning lyhörd för behoven hos studenter, arbetsgivare, samhället och regionen.

Vårt uppdrag är att underlätta företagens utbildning till en mångskiftande population av studenter, med ett stort fokus på territorium Amerikanska Jungfruöarna och Västindien, vilket ger studenter med kompetens att lyckas i en global miljö. Vi är dedikerade till odling av ledarskap, intellektuell fråga och upptäckter, socialt ansvar och livslångt professionell utveckling och tillväxt genom utmärkt undervisning, stipendium och lyhörd samhällstjänst.... [-]


Kandidatexamen i företagsekonomi i redovisning

Delta State University, College of Business
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Cleveland

Accountancy-programmet på Delta State är fullt ackrediterat av Association of Collegiate Business Schools och Programs. Läroplanen granskas regelbundet av en grupp av redovisning ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi i redovisning

Accountancy-programmet på Delta State är fullt ackrediterat av Association of Collegiate Business Schools och Programs. Läroplanen granskas regelbundet av en grupp redovisningspersonal för att försäkra att våra kandidater hålls uppdaterade om de senaste redovisningsutvecklingarna och teknikerna.

Studieprogram

En BBA-examen i redovisning kräver sammanlagt 128 semestrar. Graden kräver 27 timmars redovisningskurser och 9 timmars kurser för datainformationssystem som bygger på 44 timmars allmän utbildning och 33 timmars kurser.

Efter avslutad redovisningsexamen är utexaminerade berättigade att sitta för den internationellt erkända Certified Management Accountant (CMA) och Certified Internal Auditor (CIA) undersökningar. Båda tentamen är avsedda att vara examen på grundnivå i ledningsredovisning och internrevisionsverksamheten. Många akademiker av DSU: s grundutbildningsprogram väljer att fortsätta sin bokföring, gå in på ett examensprogram för att få en magisterexamen och fortsätta den professionella beteckningen Certified Public Accountant (CPA).... [-]


Tradenom i försäkrings-och fastighets-

Delta State University, College of Business
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Cleveland

Försäkrings-och Fastigheter programmet är utformat för att ge studenten en teoretisk och praktisk grund i principer och praxis för försäkring och fastigheter. [+]

Tradenom i Försäkring & Fastigheter

&nbsp

Försäkrings-och Fastigheter programmet är utformat för att ge studenten en teoretisk och praktisk grund i principer och praxis för försäkring och fastigheter. Studenterna kommer att vara beredda att utföra ett effektivt sätt inom försäkrings-och fastighetsbranschen. Programmet funktioner inkluderar fast egendom värdering, försäkring praxis i ekonomin, och praktiskhet inom försäljning, administration och den totala stödsystem.

&nbsp

&nbsp

Karriärmöjligheter

&nbsp

En Bachelor of Business Administration (BBA) med inriktning på Försäkring & Fastigheter från Delta staten ger världsomspännande möjligheter för en fantastisk karriär.... [-]


Tradenom inom finansiering

Delta State University, College of Business
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Cleveland

Finansutskottet Programmet är utformat för att ge eleverna kunskap om moderna finansiella institut i dagens 's ekonomi. Finans-programmet utbildar studenter att bli effektiva chefer inom bank ... [+]

Tradenom i finans

&nbsp

Finansutskottet Programmet är utformat för att ge eleverna kunskap om moderna finansiella institut i dagens 's ekonomi. Finans-programmet utbildar studenter att bli effektiva chefer inom bank-institut, företag ekonomiavdelningar, värdepapper mäklarhus, och finansiella planerare. Finans-programmet vid Delta staten är fullt ackrediterad av Association of Collegiate Business skolor och program. Läroplanen är regelbundet av en grupp redovisning utövare för att försäkra att våra studenter är uppdaterade på den senaste redovisningen trender och tekniker.

&nbsp

&nbsp

Speciella program

&nbsp

... [-]

Bachelor of Business Administration (BBA) i redovisning

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Orlando Miramar Tampa Wheaton Dallas + 3 fler

Denna koncentration förbereder studenterna i olika aspekter som förberedelse av bokslut, analys av kostnader, bidrag, revision och principer för bokföring. Studenten har möjlighet att ta ytterligare kurser inom områdena bidragssystem av stater, federala bidrag, datoriserade informationssystem för redovisning, informationssystem för redovisning, redovisning för regering och organisationer utan vinstsyfte. [+]

Programbeskrivning

Denna koncentration förbereder studenterna i olika aspekter som förberedelse av bokslut, analys av kostnader, bidrag, revision och principer för bokföring. Studenten har möjlighet att ta ytterligare kurser inom områdena bidragssystem av stater, federala bidrag, datoriserade informationssystem för redovisning, informationssystem för redovisning, redovisning för regering och organisationer utan vinstsyfte.

ProgrammålAtt ge en studie i enlighet med industrins behov.Att ge kunskap om teorier om redovisning.Att ge förståelse för processer för redovisning och användning av datorer.Att stimulera en positiv inställning till utbildning, stärka begreppet utbildning som en pågående process.Att främja deltagande i samhällsfrågor.Att utveckla eleverna bra interpersonella och kommunikativa färdigheter.Att ge verkstäder inom ledningsteknik, marknadsföring, redovisning och datorer.Programutfall... [-]

Kandidatexamen i företagsekonomi

Marconi International University - Miami
Online Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Miami + 2 fler

Kandidatexamen i företagsekonomi förbereder eleverna att mogna till yrkesverksamma som har en aktiv roll i den ekonomiska beslutsprocessen. Det ger studenterna en övergripande förståelse för ekonomins natur och med de rätta instrumenten att driva i finansiella institutioner och organisationer offentliga och privata. [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi förbereder eleverna att mogna till yrkesverksamma som har en aktiv roll i den ekonomiska beslutsprocessen. Det ger studenterna en övergripande förståelse för ekonomins natur och med de rätta instrumenten att driva i finansiella institutioner och organisationer offentliga och privata.

Kandidatutbildningen erbjuds i en blandad modalitet som kombinerar personliga aktiviteter med följande multimediainlärningsverktyg:

Audio-video lektioner (tillgänglig via webbplattformen på ett asynkront sätt)Textmaterial (tillgängligt via webbplattformen);Självbedömningar: sanna / falska frågor, multipelval, hot-spot-bild, diagramtest, rollspel, simuleringar (tillgängliga via webbplattformen);Skriftliga uppgifter som kräver genomförande av specifika uppgifter där eleverna visar sin förmåga att hantera metoder, verktyg och kritisk autonomi.Programmål... [-]