Studier på kandidatnivå i Studier i ekonomi

Jämför 51 kandidatprogram i företagsadministration i Studier i ekonomi

Studier i ekonomi

En Bachelor of Business Administration (BBA) är ett grundutbildningsprogram för studenter intresserade av e-handel relaterade ämnen. De flesta program tar fyra år att slutföra. Detta program kommer att förbereda dig med de färdigheter som behövs för dagens konkurrenskraftiga arbetskraft.

Vad är en BBA i ekonomi? Detta är ett program som lär studenterna om ämnena för företag och regering. Du kommer att lära dig om fördelningen av resurser, etiskt beslutsfattande, internationella relationer, e-handel och mer. De flesta program omfattar både mikro och makroekonomi. Under makrodelen täcker klasserna bank, pengar, kostnadsanalys, arbetsmarknader och ekonomisk utveckling. Din kunskap om dessa begrepp kommer att förbereda dig för att vara en värderad person i den globala arbetskraften.

Det finns många fördelar med att driva en kandidatexamen. När du studerar ekonomi, kommer du att ta utmanande och spännande lektioner. Detta kommer att göra din tid i skolan mycket givande. När du är examen kommer du att vara kvalificerad att arbeta i en mängd olika jobb.

Kostnaden för att få en BBA varierar beroende på vilken skola du är närvarande. Vanligtvis måste du betala för undervisning och böcker. Det kan finnas andra avgifter som är inblandade. Det är viktigt att prata med administrationskontoret på skolan som du vill delta i om de specifika kostnaderna.

När du har examen kommer du att bli kvalificerad för företag runt om i världen. Många med ekonomisk grad blir konsulter. Andra arbetar inom kommersiell bank. Det är mycket vanligt för många kandidater att bedriva karriärer som investmentbanker. Det finns också några människor som blir forskare. Du kan välja en karriärväg som passar dina färdigheter och passioner.

Om du är intresserad av att bedriva en BBA i ekonomi, bör du leta efter ett program online. Det finns olika skolor som erbjuder detta program. Varje program är lite annorlunda, och man kan passa bättre för dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Bachelor of Business Administration (BBA) in Accounting

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Orlando Miramar Tampa Wheaton + 2 fler

This concentration prepares students in diverse aspects like the preparation of financial statements, analysis of costs, contributions, audit, and principles of accounting outpost. The student has the opportunity to take additional courses in the areas of contributing systems of states, federal contributions, computerized information systems of accounting, information systems of accounting, accounting for government and organizations without profit aims. [+]

Program Description

This concentration prepares students in diverse aspects like the preparation of financial statements, analysis of costs, contributions, audit, and principles of accounting outpost. The student has the opportunity to take additional courses in the areas of contributing systems of states, federal contributions, computerized information systems of accounting, information systems of accounting, accounting for government and organizations without profit aims.

Program Objectives To provide a course of study consistent with the needs of the industry. To provide the knowledge of the theories of accounting. To provide the understanding of the processes of accounting and the use of computers. To stimulate a positive attitude toward education, strengthening the concept of education as an on-going process. To promote participation in community affairs. To develop students good interpersonal and communication skills. To provide workshops in management techniques, marketing, accounting, and computers. Program Outcomes ... [-]

Bachelor I Företagsekonomi (hons) I Ekonomi

IUMW - International University of Malaya-Wales
Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Malaysia Kuala Lumpur

Modulerna kommer att göra det möjligt för eleverna att utveckla kompetens inom företagsekonomisk förvaltning, kapitalmarknad, koncept, principer och praxis om risk, avkastning och värde samspelar i den globala näringslivet. [+]

På IUMW är vår huvudsakliga verksamhet ger dig med kvalitet och globalt relevant utbildning i företagsekonomi. Vår Tradenom (hons) i finans Programmet förbereder dig med en djupgående förståelse av hur finansiella aktier och obligationer, inhemska och internationella finansiella frågor och dimensioner och valutarisker hanteras.

Vårt program fokuserar också på att förstå verksamhetens karaktär och dess roll i det moderna näringslivet. Programmet kommer också att inspirera studenter att vara innovativa och goda kunskaper i ett främmande språk. I slutet av programmet kommer studenterna att förvärva den kunskap, färdigheter, tekniker och etik som är relevanta för ekonomi.... [-]


Enderun Colleges
Campusstudier Heltid 4 år November 2018 Filippinerna Taguig

[+]

Ekonomisk förvaltning

Marketing Management

Operations Management

Teknologiförvaltning

Allmänbildande utbildning Marketing Management Teknologiförvaltning [-]

BBA I Redovisning

Abilene Christian University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Abilene

En examen i redovisning ger olika karriärmöjligheter för studenter. Revisorer är kompetenta ekonomiska problemlösare och kritiska tänkare som använder bokföringsinformation för att göra informerade och etiska affärsbeslut. [+]

En examen i redovisning ger olika karriärmöjligheter för studenter.

Revisorer är kompetenta ekonomiska problemlösare och kritiska tänkare som använder bokföringsinformation för att göra informerade och etiska affärsbeslut.

Varje bransch och bransch - företag och organisationer av alla storlekar - behöver revisorer, så det är ingen överraskning att bokföringsrelaterade karriärer kommer att växa snabbare än genomsnittet fram till 2024, enligt United States Department of Labor.

Den stora redovisningen vid ACU kommer att förbereda dig för detta efterfrågade, olika yrke.

Universitetskrav: 56 kredit timmar

+ Huvudkrav: 63 kredit timmar

... [-]

Trevecca Nazarene University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Nashville

[+]

Steve Jobs sa en gång: "Det enda sättet att göra bra jobb är att älska vad du gör." På Trevecca vill vi hjälpa dig att upptäcka din uppringning och älska vad du gör, oavsett om det är redovisning, att driva en ideell, HR-ledning eller vilken verksamhet du är mest passionerad för.

Trevecca Institutionen för företagsekonomi erbjuder två graders banor: en kandidatexamen i företagsekonomi eller en kandidatexamen i näringslivet.

De Ekonomisk koncentration av Företagsekonomiska kandidaten Medan du studerar under denna omfattande koncentration kommer du att lära dig om de enskilda och systemiska konsekvenserna av ekonomisk politik på mikro och makronivå.

... [-]

BBA I Redovisning

International Accelerator
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Även om registrering av företag och finansiella transaktioner är lika gammal som civilisationen, är den moderna yrket redovisning en av ständig förändring-i teorier, i förordningar, och i praxis. Studenter som studerar för en BBA i redovisning förvärva både den tekniska bokföring kunskap och de analytiska och administrativa resurser som behövs för att tillämpa denna kunskap till komplexa affärsfrågor. Vår BBA säkerställer att redovisning studenter är utrustade för att ange och utföra med åtskillnad inom den offentliga och den privata sektorn. [+]

redovisning

Vår BBA i bokföringsprogram utrustar dig med tekniska, analytiska och ledarförmåga.

Även om registrering av företag och finansiella transaktioner är lika gammal som civilisationen, är den moderna yrket redovisning en av ständig förändring-i teorier, i förordningar, och i praxis. Studenter som studerar för en BBA i redovisning förvärva både den tekniska bokföring kunskap och de analytiska och administrativa resurser som behövs för att tillämpa denna kunskap till komplexa affärsfrågor. Vår BBA säkerställer att redovisning studenter är utrustade för att ange och utföra med åtskillnad inom den offentliga och den privata sektorn.

Revisorskåren är uppdelad i två huvudområden:... [-]


Tradenom Inom Finans

University of Central Oklahoma
Campusstudier Heltid 4 år August 2018 Amerikas förenta stater Edmond

Kandidatexamen för ekonomi vid UCO: s handelshögskola förbereder studenterna att planera, hantera och analysera den ekonomiska aspekten av företag och organisationer. [+]

Kandidatexamen för ekonomi vid UCO: s handelshögskola förbereder studenterna att planera, hantera och analysera den ekonomiska aspekten av företag och organisationer.

För mer information om ministernor för finansiell planering och fastigheter, snälla klicka här.

Curriculum Studerande med ekonomi kan ta investeringar, intermediär företagsfinansiering, finansieringsanalys, finansiella institutioner och pengar och banker, förutom de viktigaste kurserna. Studenter kommer också att ha möjlighet att anpassa sina stora genom valbara kurser som livs- och sjukförsäkring, fastighetsbedömning, pensionsplanering, affärsbankförvaltning, finansieringsanalys och planering av personalförmåner. Studerande får möjlighet att gå med i finans / aktuar och försäkringsklubb. ... [-]

Tradenom I Redovisning Och Finansiering

Canadian University Dubai
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Förenade arabemiraten Dubai

BBA Ekonomi och Finans programmet utrustar akademiker med de kunskaper och färdigheter för att arbeta inom Corporate Finance och redovisning. Eleverna kommer att slutföra ett djärvt program som innehåller kurser som Banking, Securities Analysis, Capital Analys, Portfolio Management, budgetförordningen, Wealth Management, International Financial Management, Ekonomistyrning Systems, och International Financial Reporting Standards (IFRS). [+]

BBA Ekonomi och Finans programmet utrustar akademiker med de kunskaper och färdigheter för att arbeta inom Corporate Finance och redovisning. Eleverna kommer att slutföra ett djärvt program som innehåller kurser som Banking, Securities Analysis, Capital Analys, Portfolio Management, budgetförordningen, Wealth Management, International Financial Management, Ekonomistyrning Systems, och International Financial Reporting Standards (IFRS).

Fördelar

Utexaminerade från Finance programmet redovisning och är förberedda för den dynamiska och utmanande värld av corporate finance samt positionerade för att gå vidare i sin redovisning karriärer. Efter programmet kommer eleverna att positionerat för att avancera i sina yrkesbeteckning program, inklusive CMA, CFA, och CA.... [-]


BBA I Redovisning

University of Hawaii, Hilo
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Hilo

[+]

BBA i redovisning Antingen:

Anteckningar:

[-]

Europeiska Bachelor I Ekonomi

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Tjeckien Prag

I linje med sitt uppdrag UNYP sedan starten mer än ett decennium sedan att effektivt möta kraven på lokal, europeisk och global arbetsmarknad och dess behov. [+]

Europeiska Bachelor i ekonomi

I linje med sitt uppdrag UNYP sedan starten mer än ett decennium sedan att effektivt möta kraven på lokal, europeisk och global arbetsmarknad och dess behov. För att uppnå detta strategiska mål var flera år sedan infördes en specialiserad Bachelor europeiska studieprogram (BBA), utformad för studenter som dirigerade sin professionella karriär i den finansiella sektorn och finansiella tjänster.

Finans BBA Utbildningsprogrammet erbjuder studenterna förbereda sig för sitt framtida yrke under de senaste två terminer (under det senaste året av studier vid UNYP) flera specialiserade kurser. Dessa kurser är kunniga och erfarna lärare, erkända specialister inom finans och finansiella tjänster. Finansiering BBA programstudenter måste gå igenom följande specialiserade kurser:... [-]


BBA I Företagsekonomi: Finans Och Ekonomi

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2018 Cypern Nicosia + 1 fler

Få kompetens inom företagsekonomi och ett av följande koncentrationer: Energi Olja och gas förvaltning; Entreprenörskap och innovation; Finans och ekonomi; Personalavdelning; Information Systems och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och Real Estate. [+]

Varaktighet (år): 4 Utbildningsbevis: Bachelor of Business Administration Kvalifikationsnivå: Bachelor Degree (1 cykel) Undervisningsspråk: Engelska (första och andra året kurser erbjuds också på grekiska) Studieform: Heltid eller Deltid Minimi högskolepoäng: 240 Profil för programmet

Vanliga

Få kompetens inom företagsekonomi och ett av följande koncentrationer: Energi Olja och gas förvaltning; Entreprenörskap och innovation; Finans och ekonomi; Personalavdelning; Information Systems och sociala medier; Förvaltning; Marknadskommunikation; Allmän administration; och Real Estate. Visa kunskap om affärsprocesser och förmåga att bedöma branschens attraktivitet, identifiera risker och möjligheter att göra affärer i en global miljö. Välj och tillämpa lämpliga kvantitativa eller kvalitativa metoder för att analysera problem och utnyttja moderna tekniska och analytiska verktyg som behövs för att stödja beslutsfattande i organisationer. Utveckla ledarskap och organisationsförmåga mot att kommunicera vision, inspirera medarbetarna och främja innovation och förändring. Identifiera och värdera etiska frågor och kommunicera motiverade resolutioner för praktiska situationer. Visa kunskaper i kommunikation och utveckla samarbetsförmåga. ... [-]

Bokföring

Adelphi University
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Garden City + 1 fler

Vår BBA i bokföringsprogram, Robert B. Willumstad School of Business, utrustar dig med tekniska, analytiska och ledarförmåga. Även om registrering av företag och finansiella transaktioner är lika gammal som civilisationen, är den moderna yrket redovisning en av ständig förändring-i teorier, i förordningar, och i praxis. [+]

Vår BBA i bokföringsprogram, Robert B. Willumstad School of BusinessUtrustar dig med tekniska, analytiska och ledarförmåga.

Även om registrering av företag och finansiella transaktioner är lika gammal som civilisationen, är den moderna yrket redovisning en av ständig förändring-i teorier, i förordningar, och i praxis. Studenter som studerar för en BBA i redovisning förvärva både den tekniska bokföring kunskap och de analytiska och administrativa resurser som behövs för att tillämpa denna kunskap till komplexa affärsfrågor. Vår BBA säkerställer att redovisning studenter är utrustade för att ange och utföra med åtskillnad inom den offentliga och den privata sektorn.... [-]


Tradenom (hons) I Finans

United International College
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Kina Zhuhai, Guangdong

Programmet syftar till att ge studenterna en god högre utbildning som inte bara kommer att träna sina sinnen, utveckla sitt kritiska tänkande, och ge dem en praktisk yrkesorientering, men också uppmuntra dem att ta en livslång syn på utbildning och personlig utveckling. [+]

Bachelor of Business Administration (Hons) i finans

Programmet syftar till att ge studenterna en god högre utbildning som inte bara kommer att träna sina sinnen, utveckla sitt kritiska tänkande, och ge dem en praktisk yrkesorientering, men också uppmuntra dem att ta en livslång syn på utbildning och personlig utveckling.

De allmänna utbildningsmålen i programmet är att ge studenterna möjlighet att dra nytta av en bred utbildning som de bedriver en verksamhet utbildning med inriktning mot finans och att utveckla sin problemlösning, beslutsfattande, och innovativa tänkande för att hantera verkliga -Life utmaningar. Följaktligen kommer studenterna att krävas för att studera en rad av allmän utbildning, företag och finans kurser för att uppnå en balanserad humaniora och företagsutbildning. Detta överensstämmer med UIC: s uppdrag att ge sina studenter med en hel människa utbildning som förbereder dem för ett livslångt lärande. Business kurser är inriktade på att ge de kunskaper och färdigheter som förväntas av dagens affärs- och företagsledare. Finans kurser ger en specialisering i den stora.... [-]


Redovisning, Kandidatexamen

Monroe College
Campus eller Online-studier Heltid 4 år January 2018 Amerikas förenta stater New Rochelle Bronx + 1 fler

Gradprogrammen i redovisning ger eleverna kunskaper och färdigheter för att förbereda sig för en karriär inom företagsekonomi och / eller grunden för en MBA-examen. Studenterna är skyldiga att ta kurser i matematik och näringsliv samt omfattande liberal arts kurser för perspektiv på humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap. [+]

Dessa utbildningsprogram är också tillgängliga online.

Översikt

Gradprogrammen i redovisning ger eleverna kunskaper och färdigheter för att förbereda sig för en karriär inom företagsekonomi och / eller grunden för en MBA-examen. Studenterna är skyldiga att ta kurser i matematik och näringsliv samt omfattande liberal arts kurser för perspektiv på humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap.

Handelshögskolan

Efterfrågan på innovativt och avgörande ledarskap inom affärsverksamhet och redovisning är hög. På Monroe College School of Business och Accounting investerar vi i morgondagens ledare genom att ge studenterna en läroplan som kommer att driva personlig och professionell tillväxt, vilket ger dem karriär inom bokföring och företagsledning.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA)

BI Norwegian Business School
Campusstudier Heltid 3 år August 2018 Norge Oslo

In this three-year programme, you learn about management principles and practices, market influences, operations, finance and communication, and more. [+]

What Will You Learn?

In this three-year programme, you learn about management principles and practices, market influences, operations, finance and communication, and more. Because of this broad knowledge, you can analyse complex business problems from different perspectives, and easily cross different boundaries that may exist within and between organisations. Among other topics, you will learn about:

Operations. Learn how businesses optimise their practices. Finance. Understand how businesses are financed, and how to judge the profitability of investments. Accounting. This skill set gives you the ability to systematically understand the financial activity of a business. Marketing. You will be introduced to the basic concepts of marketing, learning how companies attract and keep their customers. BBA Specialisations ... [-]