$close

Filter

Visa resultat

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Sportsledning på deltid i Schweiz 2022

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.En kurs i sportadministration förbereder studenter på populära positioner inom finans och sportevenemang oc… Läs mer

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

En kurs i sportadministration förbereder studenter på populära positioner inom finans och sportevenemang och så kallad "facility management". Dessutom kan studenterna ta många olika jobb på sportskontor och -anläggningar.  

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta skolor direkt Bästa BBA-programmen i Sportsledning på deltid i Schweiz 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Schweiz
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
ESM, Ecole de Management et de Communication
genever, Schweiz

The Bachelor i Management marknadsföringsidrottsstudier är avsedd för elitidrottare som berörs om sin yrkesutbildning och omskolning utanför sporten.

The Bachelor i Management marknadsföringsidrottsstudier är avsedd för elitidrottare som berörs om sin yrkesutbildning och omskolning utanför sporten. -
BBA
Heltid
Deltid
Campusstudier