close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Sociala medier

En kandidatexamen är tillgänglig för potentiella studenter som har förvärvat ett högskoleexamen eller motsvarande. Denna grundutbildning ger grundläggande affärsunderlag och praktisk tillämpning i arbetsmiljöer. Den genomsnittliga tiden för programmets slutförande är tre till fem år. Vad är en BBA i sociala medier? Programmet kombinerar marknadsföringsgrunder och teori med den pr… Läs mer

En kandidatexamen är tillgänglig för potentiella studenter som har förvärvat ett högskoleexamen eller motsvarande. Denna grundutbildning ger grundläggande affärsunderlag och praktisk tillämpning i arbetsmiljöer. Den genomsnittliga tiden för programmets slutförande är tre till fem år.

Vad är en BBA i sociala medier? Programmet kombinerar marknadsföringsgrunder och teori med den praktiska rollen digital media och kommunikationsspel i verkliga affärsapplikationer. Kurser kan fokusera på kvantitativa och kvalitativa analysverktyg, personalhantering och marknadsföring. Kurslitteraturen kan omfatta allmän psykologi, sociologins principer och webbaserad applikationsutveckling. Programkoncentrationen kan skräddarsys, så att studenterna kan fokusera på specifika områden av intresse, såsom fastigheter, marknadsföringskommunikation, ekonomi eller energi, olja och gas.

Personer som fullgör en social media grad kan förvärva olika överförbara färdigheter under programmet. Ledarskap och kommunikationsförmåga kan utnyttjas för att kommunicera sin vision när inspirerande anställda. Organisatoriska färdigheter kan gynna personliga och arbetsliv.

Kandidatexamen för sociala medier finns på högskolor och universitet över hela världen. Kostnaden kan variera beroende på plats och koncentration. Framtida studenter ska kontakta skolor direkt för de senaste läroplanerna och de ekonomiska hjälppaketen.

En kandidatexamen i sociala medier förbereder eleverna för jobb som använder de mest aktuella analytiska verktygen och digitala medietekniker. Individer kan anställas för positioner som projektledare för sociala medier, webbutvecklare, interaktiva innehållsspecialister och digitala designers. Framgångsrika kandidater kan tjäna högre betalningsbanor som chefer och regissörer. Personer som vill fortsätta sin utbildning kan fortsätta med en doktorsexamen.

En Bachelor of Business Administration kan starta framgångsrika karriärer i en mängd olika digitala och sociala medier arenor. Praktiska online- och på-platsklasser är i efterfrågan. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
European University Cyprus
Nicosia, Cypern

BBA i Marknadskommunikation och sociala medier kombinerar teori och praktik av marknadsföring med en förståelse för kommunikationens roll i att främja affärsintressen i en ny ... +

BBA i Marknadskommunikation och sociala medier kombinerar teori och praktik av marknadsföring med en förståelse för kommunikationens roll i att främja affärsintressen i en ny mediemiljö. Eleverna får en grund i principerna om konsumenternas beteende, hur marknaderna för produkter och tjänster bildas och förändring, och organisatoriska lösningar på kundernas behov och önskemål. Programmet syftar till att utveckla rik blandning av förmågor som krävs av effektiv marknadsföring chefer, inklusive analytiska och datahantering kompetens och avancerade kommunikationsförmåga digital marknadsföringsstrategi och hantering av sociala medier och communities. -
BBA
Heltid
Deltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här