Filter
Affärsadministration
Senegal Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BBA-programmen i Senegal 2019

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Det finns många olika alternativ för högre utbildning i Senegal. Under de senaste åren har fler och fler internationella studenter kommit då flera program har införts för att förbättra situationen inom högre utbildning.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Senegal 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Institut Africain de Management

MÅL I samband med globaliseringen av marknaderna och ökad konkurrens, företagen behöver ständigt omdefiniera sig före sina konkurrenter och därmed överleva, växa och förn ... [+]

MÅL

I samband med globaliseringen av marknaderna och ökad konkurrens, företagen behöver ständigt omdefiniera sig före sina konkurrenter och därmed överleva, växa och förnya sig. Företag som lyckas i denna nya ekonomiska utrymme, oavsett storlek, tillhör en klass, den hos företag i världsklass. I denna typ av verksamhet, inte kan improviseras chefens roll. Det måste ha en global och system förståelse för organisationen och förstå roll och bidrag från alla affärsfunktioner.

STÖDBERÄTTIGANDE

• Bachelor • Ansökningsblankett • BSAT antagningsprov • Underhåll och minst två års yrkeserfarenhet

SPRÅK

• Engelska Utbildning yrkesverksamma som mångsidiga chefer chefer som kan förstå de nya realiteterna i miljön genom att:... [-]

Senegal Dakar
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska