Studier på kandidatnivå i Scenkonst

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Scenkonst

Scenkonst

Efter slutskolan kan eleverna välja att fortsätta vidareutbildning med BBA eller Företagsekonomiska kandidaten. Denna grad ger kunskaper och kunskaper som hjälper eleverna att lyckas på arbetsmarknaden. Det kan också vara det första steget att tjäna en MBA.

Vad är en BBA i Performing Arts? Det finns många grenar i denna grad, och eleverna kan välja vilken man ska följa. Typiskt finns ett instrument, som piano, fiol eller röst, som blir fokus för studien. Studenterna tar privata lektioner på detta instrument, samt utför i större ensembler. Kurser i musikteori, musikhistoria, pedagogik, ledning och sammansättning kan också krävas.

En av de största kompetenserna som ofta utvecklas av studenter i BBA i Performing Arts-programmet är disciplin. Det krävs mycket disciplin för att träna timmar varje dag. Andra färdigheter kan vara analytisk förmåga och tidshantering. Alla dessa är användbara i många olika applikationer.

Utgifterna för BBA i Performing Arts varierar från skol till skolan. Heltid eller deltid inskrivning, bostad och plats för skolan påverkar alla kostnader. Eleverna bör kontakta skolorna för att fastställa en rimlig kostnadsberäkning.

Karriären som är tillgänglig för BBA-forskaren i scenekunst går långt utöver standardutövaren i ett band, kör eller orkester. Många elever blir lärare eller professorer. Det finns också möjlighet till en karriär i kommersiell musik som kompositör, inspelningsartist, gigmusiker, ljudingenjör eller musikkopiist. För de som är intresserade av konsthantering finns det jobb som personalledare och konstnärsledare för stora ensembler.

BBA-grader i Performing Arts erbjuds av högskolor och universitet både lokalt och utomlands. Vissa institutioner har online-kurs, vilket är ett bra val för dem som behöver flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer